100% απόφαση Αλαφούζου ο αντι – Νταμπίζας

Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Γιάννη Αλαφούζο και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση για τον αντι - Νταμπίζα.

Δεκάδες είναι οι προτάσεις που έχουν δεχθεί οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για την κενή θέση του τεχνικού διευθυντή και αυτή την περίοδο οι Πράσινοι βρίσκονται στο στάδιο της συλλογής βιογραφικών, πληροφοριών και αξιολόγησης των υποψήφιων. 

Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Γιάννη Αλαφούζο και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση για τον αντι – Νταμπίζα. Η διοίκηση του συλλόγου εξέτασε αρχικά την προοπτική παραμονής στο ελληνικό μοντέλο και έχει κάποια ονόματα στη λίστα της, όπως αυτό του Δημήτρη Παπαδόπουλου, το οποίο σας αποκάλυψε το novasports.gr. Όμως οι περιορισμένες επιλογές από την Ελλάδα, αναγκάζουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να στραφούν στη μεγαλύτερη “δεξαμενή” του εξωτερικού και τα τελευταία 24ωρα εκεί έχουν επικεντρωθεί οι Πράσινοι. 

Η διοίκηση του Τριφυλλιού δεν έχει επικεντρωθεί σε κάποια συγκεκριμένη ποδοσφαιρική αγορά και αυτή τη στιγμή οι υπεύθυνοι του συλλόγου είναι “ανοικτοί” σε όλα τα ενδεχόμενα που μπορεί να προκύψουν, ενώ έχει ξεκαθαριστεί πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα πάρει την απόφαση για το νέο τεχνικό διευθυντή. Πάντως το προφίλ του ανθρώπου που αναζητούν στο Τριφύλλι είναι συγκεκριμένο, καθώς θα πρέπει να κινείται στην αναπτυξιακή πολιτική. Και αυτό γιατί ο στόχος της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι να αξιοποιηθούν οι πλέον ταλαντούχοι παίκτες της Ακαδημίας. 

Παράλληλα οι Πράσινοι αναζητούν και τον άνθρωπο που θα τεθεί επικεφαλής της Ακαδημίας και το συγκεκριμένο θέμα είναι κάτι που θα ήθελε η διοίκηση του Τριφυλλιού να κλείσει το συντομότερο δυνατό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.