Στόχος η βελτίωση, μέσα από σκληρή δουλειά

Έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην δουλειά, καθώς και στο πως θα γίνουν καλύτεροι εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του ΟΦΗ πραγματοποίησαν διπλή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Σίμου.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ εν όψει του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου, με αντίπαλο την Ξάνθη. Το πρόγραμμα για τους παίκτες της κρητικής ομάδας, περιελάμβανε διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα καθώς ο Γιώργος Σίμος θέλει οι ποδοσφαιριστές του να είναι πανέτοιμοι απ΄όλες τις απόψεις για το ματς με την ακριτική ομάδα. Η μοναδική απουσία για τον Έλληνα προπονητή, ήταν αυτή του Κρις Μπράουν, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν μπορούσε να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. 

Για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Σίμος, πέραν των ασκήσεων δύναμης, δούλεψε στις μεταβιβάσεις, τόσο στον ανοιχτό όσο και στον κλειστό χώρο. Ο ΟΦΗ μέχρι στιγμής έχει δείξει τα δείγματα δουλειάς του, καθώς παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο το οποίο απολαμβάνουν οι φίλαθλοι, όχι μόνο της κρητικής ομάδας, αλλά και οι φίλοι του ποδοσφαίρου γενικά. Η προπόνηση της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.