Περιμένουν το νέο τους προπονητή

Οι παίκτες της Λαμίας μετά το διήμερο ρεπό που έχουν, θ΄επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη για να ξεκινήσει η προετοιμασία εν όψει του ματς με τον Αστέρα. Άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις με το θέμα του προπονητή.
Δημοσίευση: 22/10/2019 - 18:30
Οι παίκτες της Λαμίας, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς τους είχε δοθεί διήμερο ρεπό. Βέβαια κανείς δεν περίμενε πως με την επιστροφή τους θα υπάρχουν αλλαγές στην τεχνική ηγεσία όμως θα πρέπει πλέον να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, όποια και αν είναι αυτά.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί νέος προπονητής μετά την απομάκρυνση του Σωτήρη Αντωνίου αν και τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αρκετά. Η φημολογία, αναφέρει αρκετά ονόματα Ελλήνων προπονητών αλλά και Ισπανού το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. 
Μάντζιος, Πετράκης, Χατζηνικολάου, φαίνεται να έχουν συζητήσει με τη Λαμία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή, κάτι που πρέπει να γίνει ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία της Λαμίας, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Φθιώτιδας, ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας μέχρι στιγμής 4 βαθμούς.