Περιμένουν το νέο τους προπονητή

Οι παίκτες της Λαμίας μετά το διήμερο ρεπό που έχουν, θ΄επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη για να ξεκινήσει η προετοιμασία εν όψει του ματς με τον Αστέρα. Άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις με το θέμα του προπονητή.

Οι παίκτες της Λαμίας, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς τους είχε δοθεί διήμερο ρεπό. Βέβαια κανείς δεν περίμενε πως με την επιστροφή τους θα υπάρχουν αλλαγές στην τεχνική ηγεσία όμως θα πρέπει πλέον να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, όποια και αν είναι αυτά.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί νέος προπονητής μετά την απομάκρυνση του Σωτήρη Αντωνίου αν και τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αρκετά. Η φημολογία, αναφέρει αρκετά ονόματα Ελλήνων προπονητών αλλά και Ισπανού το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. 
Μάντζιος, Πετράκης, Χατζηνικολάου, φαίνεται να έχουν συζητήσει με τη Λαμία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή, κάτι που πρέπει να γίνει ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία της Λαμίας, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Φθιώτιδας, ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας μέχρι στιγμής 4 βαθμούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.