Είχε κινηθεί για τον Μπεργκ το “τριφύλλι”

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να είχε επαφές με τον Μάρκους Μπεργκ το περασμένο καλοκαίρι, προκειμένου να επιστρέψει ο Σουηδός επιθετικός στο έμψυχο δυναμικό του, οι οποίες όμως δεν απέδωσαν καρπούς.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να είχε επαφές με τον Μάρκους Μπεργκ το περασμένο καλοκαίρι, προκειμένου να επιστρέψει ο Σουηδός επιθετικός στο έμψυχο δυναμικό του, οι οποίες όμως δεν απέδωσαν καρπούς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν αυτός, ο οποίος είχε αναλάβει τις επαφές με τον πρώην ποδοσφαιριστή των “πράσινων”, με τις δυο πλευρές να φτάνουν κοντά σε συμφωνία, όμως τελικά ο έμπειρος ποδοσφαιριστής προτίμησε την πρόταση που του είχε καταθέσει η Κράσνονταρ και η οποία ήταν πολύ καλύτερη οικονομικά από αυτή του “τριφυλλιού”. Η ρωσική ομάδα πρόσφερε 2,5 εκατομμύρια ευρώ, στον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος είχε βρεθεί το περασμένο καλοκαίρι στο στόχαστρο και του Ολυμπιακού. 

Παράλληλα, οι “πράσινοι” φέρονται να ενδιαφέρθηκαν και για την απόκτηση του Ζέκα, για τον οποίο όμως πήραν αρνητική απάντηση από τη διοίκηση της Κοπεγχάγης. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν αποκλείεται το θέμα του Μπεργκ να επιστρέψει για τους “πράσινους” το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν ο Σουηδός επιθετικός μένει ελεύθερος από τη ρωσική ομάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.