Κούγιας για Βελλίδη: “Τον κατηγόρησαν για μειωμένη απόδοση και του ζήτησαν να λύσει το συμβόλαιό του”

Τι είπε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ για τα όσα του μετέφερε ο τερματοφύλακας της Λαμίας για τις κατηγορίες και την απειλή λύσης του συμβολαίου.

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες ο Μάρκος Βελλίδης του μετέφερε ότι από την πλευρά της Λαμίας υπήρχε κατηγορία για το παιχνίδι της Τούμπας και η απειλή για λύση της συνεργασίας. 

Ο Κούγιας μάλιστα είπε ότι θα συζητήσει με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου -ως δικηγόρος- για το θέμα. 

Ο Κούγιας είπε: “Στην αρχή μου έστειλε ένα μήνυμα, μετά συναντηθήκαμε και μου είπε πως τον κατηγόρησαν για μειωμένη απόδοση και του ζήτησαν να λύσει το συμβόλαιό του. Κατά σύμπτωση με πήρε ο κ.Παπαιωάννου μετά από λίγο και είπαμε να συζητήσουμε για να βρούμε την χρυσή τομή. Δεν έχω δει τα γκολ αλλά εγώ ξέρω τον Βελλίδη πολλά χρόνια. Οταν του λες κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις στοιχεία. Εγώ έδωσα την συμβουλή του Βελλίδη να πάει κανονικά στην προπόνηση την Τετάρτη, γιατί έχουν δύο μέρες ρεπό. Στη Λαμία έδιωξαν και τον Αντωνίου, μου είπε ο Βελλίδης ότι ήθελαν να τον βγάλουν από το 15′ και πως αν δεν τον έβγαζε στο ημίχρονο ο Αντωνίου θα τον έδιωχναν. Ο Βελλίδης είναι στεναχωρημένος, έχει κάνει μεγάλη καριέρα, έχει πάρει μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, πιστεύω πως θα βρούμε την χρυσή τομή με τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας”.

Είπε ακόμη για το VAR: “Από τη στιγμή που δεν έχει γραμμή ο χειριστής του VAR και στο οφσάιντ δεσμεύεται να ακούσει τον διαιτητή του VAR και όχι να πάει να δει την φάση, εμάς μας σφύριξαν τρία πέναλτι τρία-τέσσερα λεπτά μετά από υπόδειξη του VAR. Εγώ το έχω πει από το καλοκαίρι πως πρέπει να βλέπει ο διαιτητής τις φάσεις, πολλοί με έκραξαν για αυτό. Υπάρχουν αξιόλογοι διαιτητές και είναι συνέχεια διαιτητές VAR”.

Πηγή:  Metropolis 95.5


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.