Φεράντο: "Περίεργες κάποιες αποφάσεις του διαιτητή"

Ο προπονητής του Βόλου σχολίασε με δηκτικό τρόπο τον τρόπο που ηττήθηκε η ομάδα του από την ΑΕΚ την Κυριακή (20/10) στη Ριζούπολη
Δημοσίευση: 21/10/2019 - 02:27
Ο Χουάν Φεράντο σχολίασε δηκτικά τον τρόπο που ηττήθηκε η ομάδα του από την ΑΕΚ την Κυριακή (20/10) στη Ριζούπολη. Ο προπονητής του Βόλου δεν άφησε στο απυρόβλητο τη διαιτησία της αναμέτρησης, χωρίς, πάντως, να ρίξει όλη την ευθύνη για το αρνητικό για τους Θεσσαλούς αποτέλεσμα στις διαιτητικές αποφάσεις.

Δήλωσε αρχικά ο Φεράντο στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα: «Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, παίξαμε καλά στα πρώτα 45 λεπτά. Μετά την πρώτη κάρτα, ήταν ένα καινούργιο παιχνίδι. Είναι δύσκολο, διότι πριν από δυο χρόνια ήμασταν στη Γ’ κατηγορία. Είναι μια ευχαρίστηση να παίζουμε στην Σουπερ Λίγκα και απέναντι στην ΑΕΚ. Όμως, ήταν δύσκολο να παίξουμε και να το διαχειριστούμε με δέκα παίκτες. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ ποιοτικούς παίκτες».

Και πρόσθεσε: «Κάποιες αποφάσεις του διαιτητή ήταν περίεργες. Αυτές δεν είναι δικαιολογίες. Συγχαρητήρια για την ΑΕΚ, είναι φανταστικός ο κόσμος της και για εμάς είναι ευχαρίστηση να παίζουμε. Η νοοτροπία μας είναι να μπαίνουμε για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».