Το… ξεχωριστό γκολ του Ναμπί

Το τέρμα που πέτυχε ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό (19/10) έχει τη δική του ιστορική και στατιστική ιδιαίτερη σημασία

Ο Αντέλ Ναμπί δεν έδωσε βαθμό ή βαθμούς στον ΟΦΗ με το γκολ που σημείωσε το Σάββατο (19/10) στο “Γ. Καραϊσκάκης” απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως, το τέρμα αυτό έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορική και στατιστική αξία.
Στη σελίδα της Super League1 στο διαδίκτυο αναφέρεται σχετικά:
“Το γκολ του Αντέλ Ναμπί για τον ΟΦΗ μπορεί να μην βοήθησε την ομάδα του να πάρει κάτι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ωστόσο έχει ενδιαφέρουσα στατιστική και ιστορική αξία.
Αρχικά είναι το πρώτο που δέχεται ο Ολυμπιακός στην έδρα του, μετά από 464 λεπτά στο πρωτάθλημα. Το προηγούμενο το είχε πετύχει ο Ευθύμης Κουλούρης για τον Ατρόμητο στις 31 Μαρτίου. Από τότε για περισσότερο από πέντε ώρες ο Ολυμπιακός κρατούσε το “μηδέν”.
Παράλληλα, το ίδιο γκολ, αυτό του Ναμπί είναι το 600ό που δέχεται στην έδρα του ο Ολυμπιακός στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League, στην κανονική διάρκεια των πρωταθλημάτων. Χωρίς να υπολογίζουμε δηλαδή τα δύο που έχει δεχτεί ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του 2009-10.
Ο Αντέλ Ναμπί σκόραρε σε δύο διαδοχικές επισκέψεις του ΟΦΗ στο Νέο Φάληρο. Και στις δύο περιπτώσεις η ομάδα του έχασε από τον Ολυμπιακό. Ο προηγούμενος παίκτης του ΟΦΗ που είχε καταφέρει κάτι τέτοιο ήταν ο Κώστας Φρατζέσκος, όταν είχε σκοράρει στο Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1 στις 5 Μαρτίου 1995, με χτύπημα κόρνερ, και στις 17 Δεκεμβρίου 1995 στο Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-1, με πέναλτι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.