Κωστένογλου: «Νωρίς να μιλάμε για τελικούς» (video)

Ο Νίκος Κωστένογλου χαρακτήρισε «νευρική» την ΑΕΚ κόντρα στο Βόλο και «ιδιαίτερο ματς» αλλά όχι «τελικό» το ντερμπι με τον Ολυμπιακό.
Δημοσίευση: 20/10/2019 - 23:16
Videos που αξιζει να δείτε
Ο Νίκος Κωστένογλου χαρακτήρισε «νευρική» την ΑΕΚ κόντρα στο Βόλο και «ιδιαίτερο ματς» αλλά όχι «τελικό» το ντερμπι με τον Ολυμπιακό.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ και το αν είναι ικανοποιημένος:
«Μία ακόμα νίκη, τρεις πολύτιμοι βαθμοί μετά τη διακοπή. Είμαι ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε την υπεροχή και κόντρα στη ροή του ματς δεχθήκαμε ένα γκολ. Αυτό μας αποσυντόνισε και προς το τέλος του πρώτου μέρους η ανάπτυξή μας ήταν αργή. Στο β’ μέρος κάναμε μια επιθετική αλλαγή γρήγορα και πήραμε στη συνέχεια μεγαλύτερο ρίσκο. Καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ και να γυρίσουμε το ματς. Στα τελευταία λεπτά χάλασε η εικόνα μας, με τον αντίπαλο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ. Στο τέλος εύλογα είχαμε άγχος, αλλά πήραμε το παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο, αύριο ξεκουραζόμαστε και από Τρίτη επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο μεγάλο ματς που έρχεται».

Για το αν είναι τελικός για την ΑΕΚ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τελικούς. Είναι μακρύς ο δρόμος. Είναι ένα ντέρμπι σίγουρα και είναι ένα ιδιαίτερο ματς. Από Τρίτη πρωί θα είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό το ματς».

Για την αμυντική εικόνα της ομάδας του
: «Ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες, απλά δεχθήκαμε δύο γκολ χωρίς ο αντίπαλος να έχει την υπεροχή. Παρουσιάσαμε μια νευρικότητα. Ήταν αναμενόμενο, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ γιατί ένας αμυντικός εκείνη τη στιγμή πρέπει να κάνει μια δημιουργική επιθετική άμυνα πέρα από το να κόψει».

Ο Χουάν Φεράντο από την πλευρά του εξέφρασε παράπονα από τη διαιτησία: «Δεν θέλω να το αναφέρω ως δικαιολογία, ωστόσο ορισμένες αποφάσεις του διαιτητή ήταν περίεργες. Συγχαρητήρια πάντως για τη νίκη στην ΑΕΚ. Εχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Για εμάς είναι ευχαρίστηση να παίζουμε μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Ωστόσο, η νοοτροπία μας είναι σε κάθε γήπεδο να παίζουμε για τη νίκη».