Πορτογάλοι για τον Ζαμπά (pic)

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αποκαλύπτει "ζεστό" ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, υποστηρίζοντας πως και το καλοκαίρι προσπάθησε να τον εντάξει στο δυναμικό της ως δανεικό.

Στον … κύκλο των μεταγραφικών σεναρίων επέστρεψε σήμερα ο Λέο Ζαμπά με αφορμή δημοσίευμα από την Πορτογαλία. Συγκεκριμένα η γνωστή ιστοσελίδα «O’Jogo» φιλοξενεί άρθρο με τίτλο «Βραζιλιάνικο ‘μαργαριτάρι’ στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ εν όψει Ιανουαρίου» με αναφορά στον Βραζιλιάνο εξτρέμ του «Δικεφάλου». Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο συντάκτης του άρθρου, η εν λόγω πορτογαλική ομάδα προσπάθησε το καλοκαίρι να πάρει ως δανεικό τον Ζαμπά δίχως όμως οι προσπάθειές των ανθρώπων της να ευωδοθούν.
Το πώς και το γιατί εξηγεί ο συντάκτης του άρθρου αναφέροντας τα εξής: «Βραζιλιάνικο ‘μαργαριτάρι’ στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ ενόψει Ιανουαρίου” είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της O Jogo, με τον συντάκτη του κειμένου να τονίζει μεταξύ άλλων πως ο σύλλογος της Λισαβόνας προσπάθησε το περασμένο καλοκαίρι να αποκτήσει τον Ζαμπά ως δανεικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.