Θέλει μια νέα αρχή στο Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει να κάνει μια νέα αρχή στο εφετινό πρωτάθλημα, μετά το άσχημο ξεκίνημά του, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (20:00).

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει να κάνει μια νέα αρχή στο εφετινό πρωτάθλημα, μετά το άσχημο ξεκίνημά του, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (20:00). Οι “πράσινοι” αναμένεται να παραταχθούν με αλλαγές στο βασικό τους σχήμα συγκριτικά με την προηγούμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος, κόντρα στην Ξάνθη από την οποία είχαν ηττηθεί 1-0. Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον παίκτη που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Τη συγκεκριμένη θέση φέρονται να διεκδικούν συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές. 

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Διούδης θα καθίσει στην εστία των “πράσινων”, με τους Σένκενφελντ και Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Οι Ινσούα και Γιόχανσον θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Κουρμπέλη και Δώνη στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ και Μπουζούκης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με πιθανότατα τον Κολοβό στην κορυφή της επίθεσης. Τη θέση του επιθετικού διεκδικούν επίσης οι Περέα, Βέργος, Καμπετσής και Σέχου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.