Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες

Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, προκειμένου να μη χάσει και άλλος έδαφος στη “μάχη” του πρωταθλήματος (19:30 Novasports1HD).

Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, προκειμένου να μη χάσει και άλλος έδαφος στη “μάχη” του πρωταθλήματος (19:30 Novasports1HD). Οι “κιτρινόμαυροι” προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΛ και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, στο συγκεκριμένο ματς. Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στον σχηματισμό της Ένωσης στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που θα φέρει και αλλαγές στα πρόσωπα της ενδεκάδας. Οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται να παραταχθούν στο γήπεδο της Ριζούπολης με 4-2-3-1.

Ο Τσιντώτας θα καθίσει στην εστία της ΑΕΚ, με τους Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπακάκης και Παουλίνιο θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιμόες και Κρστίτσιτς να είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι. Οι Μάνταλος, Λιβάγια και Βέρντε αναμένεται να είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, πίσω από τον Ολιβέιρα, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.