Δε θέλει να δώσει τους Σεμέδο και Γκιλιέρμε

Ο Ολυμπιακός δεν είναι πρόθυμος να αφήσει τους Ρούμπεν Σεμέδο και Γκιλιέρμε Ντος Σάντος Τόρες να αποχωρήσουν από το έμψυχο δυναμικό του και ήδη κάνει τις κινήσεις του για να κρατήσει στο λιμάνι τα επόμενα χρόνια.
Δημοσίευση: 19/10/2019 - 11:41
Ο Ολυμπιακός δεν είναι πρόθυμος να αφήσει τους Ρούμπεν Σεμέδο και Γκιλιέρμε Ντος Σάντος Τόρες να αποχωρήσουν από το έμψυχο δυναμικό του και ήδη κάνει τις κινήσεις του για να κρατήσει στο λιμάνι τα επόμενα χρόνια. Αρχικά, τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μέσου, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση των Πειραιωτών την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών και μετά το 2021, όταν και λήγει το συμβόλαιο του έμπειρου μέσου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στις τάξεις του Ολυμπιακού επικρατεί αισιοδοξία, πως οι δυο πλευρές θα βρουν τη “χρυσή τομή” και ο παίκτης θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας τις προσεχείς εβδομάδες. 

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται να έχει θέσει ως τιμή εκκίνησης για την παραχώρηση του Σεμέδο τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ήδη, για τον κεντρικό αμυντικό των Πειραιωτών έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Μπενφίκα, η οποία φέρεται διατεθειμένη να κινηθεί για την απόκτησή του το προσεχές χρονικό διάστημα. Οι “ερυθρόλευκοι” θα μπουν σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον υπάρξει κάποια πρόταση που θα τους καλύπτει οικονομικά.