Άλλα δοκίμασε ο Μαρτίνς, άλλα θα εφαρμόσει!

Ο τραυματισμός του Ματιέ Βαλμπουενά αλλάζει τα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς για τον ΟΦΗ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς στην τελευταία δοκιμή πριν το αυριανό ματς με τους Κρητικούς (19.30, NS2HD) δεν προχώρησε σε εκπλήξεις έχοντας στο μυαλό του τη διαχείριση της εβδομάδας που ακολουθεί.

Ο Πορτογάλος δοκίμασε σχήμα με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Αβραάμ και Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας, τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο και τον Κούτρη στο αριστερό. Στα αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης, ενώ για τον άξονα ο Μαρτίνς προόριζε ως βασικό τον Ματιέ Βαλμπουενά με τους Σουντανί και Λοβέρα δίπλα του, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Ελ Αραμπί. 

Με λίγα λόγια ο Πορτογάλος άφηνε εκτός της δοκιμασίας με τον ΟΦΗ τους Τσιμίκα, Μεριά, Ομάρ, Μασούρα, Ποντένσε και Γκερέρο, επιλέγοντας εξίσου αξιόπιστες μονάδες (Κούτρη, Αβραάμ, Τοροσίδη, Λοβέρα, Σουντανί, Ελ Αραμπί). 

Ο τραυματισμός του Ματιέ Βαλμπουενά
αλλάζει τα δεδομένα για το ματς με τον ΟΦΗ, καθώς ο Γάλλος αφήνει ένα μεγάλο κενό στον άξονα που θα πρέπει να καλυφθεί με αποτελεσματικότητα. 

Να σημειώσουμε πως στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Μαρτίνς είχε κάνει δοκιμές με 4-4-2 χωρίς τον Βαμπουενά στο κύριο σχήμα, Σουντανί δίπλα στον Ελ Αραμπί και τετράδα στη μεσαία γραμμή τους Ποντένσε, Γκιλιέρμε, Καμαρά και Λοβέρα. Με δεδομένο οτι ο Μπουχαλάκης κερδίζει τη θέση του Καμαρά, ίσως δούμε το παραπάνω σχήμα με τον μέσο από τη Γουινέα εκτός εξίσωσης.

Το άλλο σενάριο είναι να δούμε τον Λοβέρα στον άξονα και στις πτέρυγες τους Σουντανί και Ποντένσε, ωστόσο ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να χάσει σε βοήθειες στο αμυντικό σκέλος, με τον Μασούρα σε αυτή την περίπτωση να είναι υποψήφιος για το αρχικό σχήμα, αφήνοντας στον πάγκο τον Σουντανί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.