Αρης: Το σκανάρισμα Ενινγκ στην κάμερα της NOVA (video)

Πλάνα από την προπόνηση των Κίτρινων με τον Γερμανό τεχνικό να θέλει να κερδίσει κάθε ώρα προκειμένου να περάσει επιμέρους στοιχεία στο παιχνίδι της νέας του ομάδας-Εξτρα προπόνηση στις στημένες μπάλες-Κρατά το ίδιο σύστημα για αρχή.

Ο Μίχαελ Ενινγκ γνωρίζει ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτεί κάθε ώρα που περνάει προκειμένου να περάσει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι του Αρη. 

Ο Γερμανός τεχνικός δεν θα κάνει ριζικές αλλαγές. Δεν αλλάζει τον σχηματισμό της ομάδας και διατηρεί το 4-2-3-1. Αυτό που θέλει να κάνει όμως είναι να διορθώσει κάποια επιμέρους πράγματα ώστε ο Αρης να βελτιωθεί. 

Το πρώτο είναι η αμυντική λειτουργία και αυτό δεν έχει να κάνει, αποκλειστικά, με τους παίκτες της αμυντικής γραμμής αλλά τον συνολικό τρόπο που αμύνεται στο γήπεδο. 

Είτε, όταν παίζει άμυνα για να πιέσει ψηλά, είτε στις στημένες μπάλες, κόρνερ ή φάουλ, από όπου έχει δεχτεί γκολ στο τρέχον Πρωτάθλημα. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι για μία ακόμη μέρα (18/10) προς το τέλος της προπόνησης οι παίκτες έκαναν ασκήσεις για τη συμπεριφορά σε τέτοιου είδους φάσεις. 

Ο Ενινγκ θα αποφασίσει αύριο (Σάββατο, 19/10) για τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι του Αρη με την Ξάνθη. 

Η ενημέρωση του Αρη (18/10) έχει ως εξής:

“Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Ξάνθη στην «Ξάνθη Arena» (20/10, 17:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού στη θρακική πόλη.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του “Δασυγένειου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.