Δεν “λυπήθηκε” τους διεθνείς ο Μαρτίνς

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Σε τι στάδιο βρίσκεται η αποθεραπεία του Μπενζιά.

ετά και το φινάλε των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και ξεκίνησαν προπονήσεις εν όψει των αναμετρήσεων με ΟΦΗ (19/10, 19.30, NS2HD) και Μπάγερν Μονάχου. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε στη διάθεση του τους διεθνείς, ενώ δεν έχουν επιστρέψει οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Έτσι μετά από αρκετές ημέρες ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δουλέψει περισσότερα πράγματα στο τακτικό κομμάτι, με περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Για να καλύψει βέβαια το μικρό κενό πήρε από την Κ19 τον Νεοφυτίδη. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν… χαρίστηκε στους διεθνείς που είχαν έξτρα επιβάρυνση από τα ματς των εθνικών ομάδων και πραγματοποίησε μια αρκετά έντονη προπόνηση, καθώς το διάστημα που ακολουθεί είναι ιδιατέρως κρίσιμο για την πορεία του Ολυμπιακού σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Ειδικό ρόλο στο ματς που έρχεται για τη Superleague 1, είναι δεδομένο πως θα έχει ο Χιλάλ Σουντανί.

Ο Γιασίν Μπενζιά ο οποίος είχε αποχωρήσει με έναν μυϊκό τραυματισμό από το φιλικό παιχνίδι με την Κ19, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν θέλει να πιέσει τον Γαλλοαλγερινό μέσο, καθώς έχει τεθεί νοκ άουτ από το ματς με τον ΟΦΗ, ενώ λόγω της κόκκινης κάρτας που είδε στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.