Λυσάνδρου: “Η μόνη ομάδα με τέτοιο χορηγό”

ΑΕΚ και LG συνεχίζουν μαζί για τρίτη σερί χρονιά και ο Μηνάς Λυσάνδρου αναφέρθηκε και στον τρόπο δουλειάς της ΠΑΕ με αφορμή τη συγκεκριμένη συνεργασία.

ΑΕΚ και LG συνεχίζουν μαζί για τρίτη σερί χρονιά και ο Μηνάς Λυσάνδρου αναφέρθηκε και στον τρόπο δουλειάς της ΠΑΕ με αφορμή τη συγκεκριμένη συνεργασία.

Αναλυτικά όσα είπε

«Ευχαριστούμε την LG για την πολύ όμορφη συνεργασία που έχουμε. Σήμερα ανακοινώνουμε και επίσημα της ανανέωση της χορηγίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Μία χορηγία που ενισχύεται όταν κρίνεται κι από τις δύο πλευρές ως επιτυχημένη. Πράγματι η σχέση είναι αμφίδρομη, είναι επιτυχημένη και γι’ αυτό είμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε τη συνέχιση. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι στην ΠΑΕ ΑΕΚ γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που έχουμε χορηγό στην κατηγορία που δραστηριοποιείται η LG, η οποία είναι και ένα τεράστιο brand.

Αυτό δείχνει και τον τρόπο δουλειάς της ΠΑΕ ΑΕΚ και το γεγονός ότι ως brand είναι αρκετά ελκυστικός, τόσο όσο να δημιουργεί τις συνθήκες να την επιλέγουν. Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η προβολή στο επίσημο κανάλι του youtube στο AEK TV και σε όλες τις αναρτήσεις των επίσημων λογαριασμών της ΠΑΕ στο Facebook. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλα τα στελέχη της LG για τη συνεργασία και να ευχηθώ ήδη η επιτυχημένη συνεργασία και να συνδυαστεί και με αγωνιστικές επιτυχίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.