Ξεμένει από… επιθετικούς ο Παναθηναϊκός!

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση ο Κίκο Μακέντα και το διάστρεμμα που υπέστη ο Χουάν Χοσέ Περέα έχουν σημάνει... συναγερμό στον Παναθηναϊκό, καθώς το Τριφύλλι... ξεμένει από λύσεις στην επιθετική του γραμμή.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση ο Κίκο Μακέντα και το διάστρεμμα που υπέστη ο Χουάν Χοσέ Περέα έχουν σημάνει… συναγερμό στον Παναθηναϊκό, καθώς το Τριφύλλι… ξεμένει από λύσεις στην επιθετική του γραμμή. 

Στην περίπτωση που ο Μακέντα δεν καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και ο τραυματισμός του Περέα διατηρήσει τον Κολομβιανό στα… πιτς, τότε περιορίζονται σημαντικά οι εναλλακτικές λύσεις που θα έχει στη διάθεση του ο Δώνης για το ματς με τον Ατρόμητο. 

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού υπάρχουν ακόμα οι “παροπλισμένοι” Νίκος Βέργος, Αργύρης Καμπετσής και ο νεαρός Χρίστος Σέχου, ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ξάνθη ο προπονητής του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε στην κορυφή της επίθεσης τον Δημήτρη Κολοβό σε ένα… “πείραμα” που δεν αποδείχθηκε επιτυχημένο.

Ο Δώνης ακόμα δεν έχει αποφασίσει για τον παίκτη που θα χρησιμοποιήσει στην περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Μακέντα, ωστόσο η δοκιμή στις προπονήσεις δείχνει… Κολοβό και φαίνεται ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους επιθετικούς που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.