Ο Μπάρκας και οι χορηγοί

Χωρίς τον Βασίλη Μπάρκα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Βόλο στη "Ριζούπολη".

Ο διεθνής Έλληνας γκολκίπερ έμεινε στο γυμναστήριο ακολουθώντας το δικό του ειδικό πρόγραμμα μετά το κάταγμα στον αντίχειρα που υπέστη στην προπόνηση της Εθνικής. 

Ο Μπάρκας θα λείψει σίγουρα από τον αγώνα με τους “νεοφώτιστους”, ενώ δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. 

Εκτός του Μπάρκα, ο Νίκος Κωστένογλου δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Την Τετάρτη το μεσημέρι η ΠΑΕ ΑΕΚ θα παρουσιάσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την χορηγό εταιρεία, LG η οποία διαφημίζεται στο σορτς της ομάδας, αλλά και σε όλα τα βίντεο του AEK TV.

To παρών στην εκδήλωση θα δώσουν μεταξύ άλλων και οι Παναγιώτης Τσιντώτας και Αντρέ Σιμόες. 


Συνεργασία με Γκοργκόλης Α.Ε.

Εκτός της συνεργασίας με την LG η ΠΑΕ ΑΕΚ ανανέωσε την έναρξη της συνεργασίας με την Γοργκόλης Α.Ε.


Η ανακοίνωση: 

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., την πρώτη εταιρεία του κλάδου δικύκλου για 10η διαδοχική χρονιά, με συνεχή παρουσία στην ελληνική αγορά δίτροχων από το 1947.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει και διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά προϊόντα των brands SYM, DAYTONA MOTORS, QUADRO και θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2019 – 2020.

Με την επίτευξη της συμφωνίας, ο Διευθυντής Marketing & PR της χορηγού εταιρείας κος Αλέξανδρος Γκοργκόλης δήλωσε: «Κάθε φίλαθλος, όσο μπορεί, καλό είναι να στηρίζει τις ομάδες που αγαπούν να παίζουν ωραίο και τίμιο ποδόσφαιρο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία και ευχόμαστε στην ΑΕΚ να πάει με τέρμα τα γκάζια για πολλούς τίτλους!».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε από την πλευρά του: “Καλωσορίζουμε στη χορηγική μας οικογένεια μια εταιρεία με μακρά και άκρως επιτυχημένη πορεία. Προσβλέπουμε σε αμοιβαία οφέλη, καθώς και στην παροχή σημαντικών προνομίων προς τους φιλάθλους μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.