Απόντες Μπαξεβανίδης και Καμαρά

Με δύο απουσίες συνεχίστηκε σήμερα (14/10) η προετοιμασία του ΑΟΞ για τον ερχόμενο (20/10) εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη
Δημοσίευση: 14/10/2019 - 18:16
Με δύο απουσίες επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα (14/10) οι παίκτες το ΑΟΞ. Συγκεκριμένα, αυτοί που έλειπαν από τη διαδικασία ήταν οι Δημοσθένης Μπαξεβανίδης και Κασά Καμαρά. Οι υπόλοιποι ήταν στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Κίκο Ραμίρεθ, ο οποίος δουλεύει μαζί τους στο πλάνο που ετοιμάζει για την ερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας (20/10) απέναντι στον Άρη.

Ο Μπαξεβανίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα σήμερα, καθώς δεν είναι έτοιμος αγωνιστικά, ενώ ο Καμαρά έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Μαυριτανίας. Ο πρώτος δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Άρη, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα της εβδομάδας στην Ξάνθη.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, μετά από τις ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικής συναρμογής είχε ασκήσεις τακτικής σε ανασταλτικό, δημιουργικό και επιθετικό τομέα, στον οποίο ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας επιμένει ιδιαίτερα εν όψει της ερχόμενης αναμέτρησης. Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο team manager, Κώστας Τσαλίκης, ο οποίος δέχθηκε ευχές απ’ όλη την οικογένεια της ομάδας της Ξάνθης.