Στο Αγρίνιο ο Χάβος, προπονεί ξανά τον Παναιτωλικό

Πριν καν δώσουν τα χέρια και πέσουν οι υπογραφές για το τρίτο του συμβόλαιο με τα "καναρίνια" ο Μάκης Χάβος ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με την ομάδα.

Για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο Μάκης Χάβος θα αναλάβει το τιμόνι του Παναιτωλικού. Μετά τις άκαρπες συζητήσεις με τον Γιάννη Πετράκη, η διοίκηση της ομάδας στράφηκε εκ νέου στη σίγουρη λύση του έμπειρου τεχνικού.

Μάλιστα ο Μάκης Χάβος έφτασε ήδη στο Αγρίνιο και προπονεί την ομάδα πριν περάσει από τα γραφεία για την οριστική συμφωνία και τις υπογραφές. Άλλωστε είναι τέτοια η εκτίμηση ανάμεσα στις δύο πλευρές που είναι σα να επέστρεψε σπίτι του. 

Ο 50χρονος τεχνικός ανέλαβε για πρώτη φορά τον Παναιτωλικό τη σεζόν 2012-13 στη Β’ Εθνική και τον οδήγησε στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, οπότε το δέσιμό του με την ομάδα ήταν άμεσο και παντοτινό.

Μετά από δύο γεμάτες σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, πήγε για λίγο στην Κύπρο και την ΑΕ Λεμεσσού ενώ είχε και δύο σύντομα περάσματα από τον Αστέρα Τρίπολης. Επέστρεψε στον Παναιτωλικό στο δεύτερο μισό της περιόδου 2016-17 (Ιανουάριο 2017 συγκεκριμένα) και έμεινε μέχρι τον Γενάρη του 2018. 

Η επόμενη σεζόν θα τον έβρισκε στο τιμόνι της Λαμίας από την οποία όμως αποχώρησε για προσωπικούς λόγους το καλοκαίρι που μας πέρασε κι ενώ είχε πραγματοποιήσει σημαντικό μέρος της προετοιμασίας.

Παρόλ’ αυτά δεν έμεινε για πολύ μακριά από τους πάγκους καθώς το κάλεσμα από τον Παναιτωλικό δε θα μπορούσε να τον αφήσει αδιάφορο και έτσι για τρίτη φορά θα προσπαθήσει να “σηκώσει” τον Παναιτωλικό ο οποίος μετά από έξι ματς στο πρωτάθλημα μετρά μόλις έναν βαθμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.