Θέλει να κρατήσει τον Μίσιτς ο ΠΑΟΚ

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ εμφανίζεται αποφασισμένη να αποκτήσει τα δικαιώματα του Γαιόσιπ Μίσιτς από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, καθώς έχει μείνει ευχαριστημένη με την έως τώρα παρουσία του παίκτη στην Τούμπα.
Δημοσίευση: 12/10/2019 - 09:32
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ εμφανίζεται αποφασισμένη να αποκτήσει τα δικαιώματα του Γαιόσιπ Μίσιτς από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, καθώς έχει μείνει ευχαριστημένη με την έως τώρα παρουσία του παίκτη στην Τούμπα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μάριο Μπράνκο έχει ξεκινήσει επαφές με την πορτογαλική ομάδα, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία, σχετικά με το ποσό που θα πρέπει να διαθέσουν οι νταμπλούχοι Ελλάδος, για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του παίκτη.

Ο Μίσιτς έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Λισσαβόνας και μέχρι στιγμής μετράει δυο γκολ και τρεις ασίστ, στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος, στα οποία έχει αγωνιστεί. Ο παίκτης φέρεται από την πλευρά του θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, από τη στιγμή που υπολογίζεται ως βασικός από τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός από την πλευρά του έχει ζητήσει την παραμονή του παίκτη και τη νέα σεζόν στην Τούμπα.