Οι μέρες φωτιάς του Ολυμπιακού! (infographic)

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα "καυτό" διάστημα σε Ελλάδα και Ευρώπη! Ο ρόλος του "Γ. Καραϊσκάκης", το ταξίδι στο Μόναχο, οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Novasports!

Μετά τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε συλλογικό επίπεδο, λόγω των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει έξι παιχνίδια τεράστιας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας μέσα σε διάστημα 23 ημερών! 

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τουλάχιστον θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει τα πολύτιμα τρίποντα στο “Γ. Καραϊσκάκης” σε τρεις περιπτώσεις. Με ΟΦΗ στις 19 Οκτωβρίου, με Μπάγερν Μονάχου στις 22 Οκτωβρίου, με ΑΕΚ στις 27 Οκτωβρίου και με Ατρόμητο στις 10 Νοεμβρίου. 

Τα ταξίδια του Ολυμπιακού είναι άκρως απαιτητικά και συνεχόμενα. Στις 2 Νοεμβρίου ταξιδεύει στην ακριτική Ξάνθη, για ένα ματς με μια ομάδα που φέτος στοχεύει σε είσοδο στα play offs, ενώ μετά από τέσσερις μέρες (6/11), θα δοκιμαστεί στη Βαυαρία απέναντι στην Μπάγερν. 

Στα κανάλια Novasports θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις τρεις από τις έξι πολύ σημαντικές “μάχες” και συγκεκριμένα τα ματς με ΟΦΗ, ΑΕΚ και Ατρόμητο! 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.