"Προτεραιότητα του Σουρλή η σκληρή δουλειά"

Ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού επικεντρώνεται στην καθημερινή βελτίωση και όχι στην επόμενη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.
Δημοσίευση: 10/10/2019 - 20:43
Ο Βασίλης Σουρλής είναι ένα από τα παιδιά της ακαδημίας του Ολυμπιακού που έχουν ξεχωρίσει και η πρώτη ανταμοιβή ήρθε με τη συμμετοχή του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων το καλοκαίρι που πέρασε σε Πολωνία και Αυστρία. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να "δέσουν" τον Σουρλή και άλλα μέλη της ομάδας Νέων (Βοϊλη, Ξενιτίδη, Μπουλάρι) με πιο επωφελείς συμφωνίες και για τις δύο πλευρές.

Ωστόσο για τον Σουρλή ο οποίος φροντίζει να κρατά χαμηλούς τόνους και τον Νοέμβριο θα γίνει 17 ετών, αυτό που αποτελεί προτεραιότητα σύμφωνα με την πλευρά του, είναι "η καθημερινή βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες με στόχο τη μελλοντική καθιέρωση σε υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο, αφήνοντας στην άκρη δημοσιεύματα και φήμες". 

Ο ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ερυθρόλευκη οικογένεια και σύντομα θα πραγματοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας, που για την ώρα εκπνέει το 2022.