Σκληρή δουλειά παρά τις απουσίες

Χωρίς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τους τραυματίες, συνεχίζονται οι προπονήσεις της ΑΕΚ, που θέλει να είναι πανέτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Δημοσίευση: 10/10/2019 - 19:54
Οι προπονήσεις της ΑΕΚ συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη μετά την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. 

Ο Νίκος Κωστένογλου, έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες της «ένωσης» να ξεκουραστούν με τριήμερο ρεπό και από χθες άπαντες πλην τον διεθνών, έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα ώστε να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. 

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί το Βόλο και ο προπονητής της ομάδας θέλει άπαντες να είναι ετοιμοπόλεμοι ώστε αφενός να πάρουν τη νίκη και αφετέρου να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βασίλης Μπάρκας έκανε θεραπεία στον αντίχειρά του μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση της Εθνικής όμως έχει ακόμη περίπου 20 μέρες μπροστά του μέχρι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. 

Ο Γιώργος Γιακουμάκης και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης συνέχισαν το ατομικό του πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, εκτός των διεθνών προπονήθηκαν για μια ακόμη μέρα κανονικά. Να θυμίσουμε πως  απουσιάζουν με τις εθνικές ομάδες, οι Μιχάλης Μπακάκης, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Γαλανόπουλος, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς και Γιάννης-Φοίβος Μπότος.