Τα “κίτρινα γάντια” της ΑΕΚ (infographic)

Ο Βασίλης Μπάρκας τραυματίστηκε και ο Νίκος Κωστένογλου, αναμένεται να δώσει τα γάντια του βασικού στον Παναγιώτη Τσιντώτα. Δείτε τι έκαναν οι δύο τερματοφύλακες της "ένωσης" τις τελευταίες σεζόν μέσα από το Infographic.

Ο Βασίλης Μπάρκας, τραυματίστηκε στην προπόνηση της Εθνικής και συγκεκριμένα, έσπασε το δάχτυλο του, με αποτέλεσμα να μείνει για τουλάχιστον 20 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης και θα χάσει αρκετά παιχνίδια της «ένωσης».

Στην ΑΕΚ όμως βρίσκονται δύο εξίσου ικανοί τερματοφύλακες, έτοιμοι να καθίσουν κάτω από τα δοκάρια και να «θωρακίσουν» την «εστία» της ομάδας τους.

Μπάρκας και Τσιντώτας, συνυπάρχουν στην ΑΕΚ τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια. Κάθε προπονητής που πέρασε από τον πάγκο της ομάδας, ήξερε, πως έχει ένα ικανό τερματοφύλακα στον πάγκο, έτοιμο να πάρει γάντια βασικού όταν αυτό ήταν αναγκαίο. 

Ας δούμε όμως στο infographic που ακολουθεί, τους αγώνες, τα λεπτά συμμετοχής, αλλά και πόσα γκολ δέχτηκαν, ο Βασίλης Μπάρκας και ο Παναγιώτης Τσιντώτας τα τελευταία δύο χρόνια. 

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας δεν έχει καθίσει φέτος, ούτε μια φορά κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ, ενώ ο Βασίλης Μπάρκας σε 10 αγώνες, μετράει 900 λεπτά συμμετοχής, έχοντας δεχτεί 10 γκολ 

ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΓΚΟΛ

 Την σεζόν 2018-2019 ο Βασίλης Μπάρκας, από τα 41 ματς, δεν δέχτηκε γκολ σε 23 παιχνίδια, ενώ ο Παναγιώτης Τσιντώτας, από τα 9 ματς δεν δέχτηκε γκολ στα 3 από αυτά. 

Την περίοδο 2017-2018, κατά την οποία οι δύο τερματοφύλακες της ΑΕΚ είχαν μοιρασμένες συμμετοχές, ο Μπάρκας, σε δέκα αγώνες δεν δέχτηκε γκολ και ο Τσιντώτας σε 13! 
Όλα αυτά τα στατιστικά, μας δείχνουν πως η ΑΕΚ έχει σπουδαίους τερματοφύλακες, έτοιμους ν΄αγωνιστούν όταν τους ζητηθεί. 

Στην εξίσωση πάντως δεν βάλαμε τον Γιώργο Αθανασιάδη, καθώς ήρθε φέτος στην ομάδα και δεν έχει χρόνο συμμετοχής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.