Ετοιμάζει Τσιντώτα ο Κωστένογλου

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Βασίλη Μπάρκα, μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση της εθνικής Ελλάδος την Τρίτη.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Βασίλη Μπάρκα, μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση της εθνικής Ελλάδος την Τρίτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νίκος Κωστένογλου προτιμάει τον 26χρονο τερματοφύλακα, έναντι του Γιώργου Αθανασιάδη, καθώς θεωρεί πως μπορεί να καλύψει άμεσα το κενό του συμπαίκτη του και πως έχει περισσότερη εμπειρία συγκριτικά με την άλλη διαθέσιμη λύση. Ο Τσιντώτας έχει παιχνίδια στα πόδια του με τη φανέλα της ΑΕΚ και αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους προτιμάται από τον Αθανασιάδη. 

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της ΑΕΚ θέλει να δουλέψει στη διακοπή του πρωταθλήματος με τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, ώστε να διορθώσει ορισμένα στοιχεία στο παιχνίδια της ομάδας του. Παράλληλα , θα έχει την ευκαιρία να βγάλει καλύτερα συμπεράσματα για ορισμένους παίκτες, εν όψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, ενώ υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση και ενός κεντρικού μέσου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.