Θα προσφέρει νέα συμβόλαια σε Γιαννούλη και Σφιντέρσκι

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι απόλυτα ευχαριστημένη με τις έως τώρα εμφανίσεις των Δημήτρη Γιαννούλη και Κάρολ Σφιντέρσκι, για τους οποίους ετοιμάζει προτάσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Δημοσίευση: 10/10/2019 - 08:59
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι απόλυτα ευχαριστημένη με τις έως τώρα εμφανίσεις των Δημήτρη Γιαννούλη και Κάρολ Σφιντέρσκι, για τους οποίους ετοιμάζει προτάσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδος θέλουν να προλάβουν τυχόν ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για τους δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πραγματοποιούν την εφετινή σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις. 

Παράλληλα, ο “Δικέφαλος” του Βορρά θέλει να αυξήσει και τις ρήτρες αποδέσμευσης των δυο ποδοσφαιριστών, καθώς ο Έλληνας αριστερός μπακ μπορεί να φύγει με επτά εκατομμύρια ευρώ και ο Πολωνός επιθετικός με δέκα εκατομμύρια ευρώ. Στους δυο ποδοσφαιριστές θα προταθεί αύξηση των οικονομικών τους απολαβών. Ήδη, η Ντιναμό Μόσχας φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή της στον Πολωνό επιθετικό του ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια στιγμή αρκετές γαλλικές ομάδες φέρονται να τσεκάρουν την περίπτωση του Έλληνα αριστερού μπακ.