Ψάχνει κεντρικό αμυντικό ο Ίβιτς

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού φέρεται να είναι η προτεραιότητα του Ίλια Ίβιτς, εν όψει του Ιανουαρίου και ήδη έχει ξεκινήσει να μελετάει διάφορες περιπτώσεις παικτών.
Δημοσίευση: 10/10/2019 - 08:52
Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού φέρεται να είναι η προτεραιότητα του Ίλια Ίβιτς, εν όψει του Ιανουαρίου και ήδη έχει ξεκινήσει να μελετάει διάφορες περιπτώσεις παικτών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει ήδη μια λίστα με ονόματα υποψηφίων για τη συγκεκριμένη θέση και το επόμενο διάστημα, αναμένεται να έχει επαφές με τους μάνατζέρ τους, ώστε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους, σχετικά με το ενδεχόμενο μετεγγραφής τους στην Ένωση. Δεν αποκλείεται, τις προσεχείς ημέρες να ταξιδέψει στο εξωτερικό ώστε να δει από κοντά τους συγκεκριμένους παίκτες. 

Σημαντικό ρόλο στο αν θα γίνει κίνηση για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο, θα αποτελέσει και η εξέλιξη για το μέλλον των Τσιγκρίνσκι και Βράνιες. Αν οι δυο παίκτες παραμείνουν και τη νέα σεζόν στους “κιτρινόμαυρους”, τότε θα γίνουν προσπάθειες για να κλειστεί ένας κεντρικός αμυντικός για το καλοκαίρι. Τέλος, δεν απασχολεί αυτή τη στιγμή το θέμα του Ινσούα την ΑΕΚ. Δημοσιεύματα ήθελαν την Ένωση να έχει στρέψει την προσοχή της στην περίπτωση του αριστερού μπακ του Παναθηναϊκού, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, όμως κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” δεν ψάχνουν για αριστερό μπακ.