Τεστάρει τις ρεζέρβες ο Μαρτίνς

Την ευκαιρία να τσεκάρει την ετοιμότητα των θεωρητικά αναπληρωματικών θα έχει στο φιλικό με την ομάδα Νέων ο Πέδρο Μαρτίνς, την Πέμπτη.

Την ευκαιρία να τσεκάρει την ετοιμότητα των θεωρητικά αναπληρωματικών θα έχει στο φιλικό με την ομάδα Νέων ο Πέδρο Μαρτίνς, την Πέμπτη. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στου Ρέντη την Κ19 σε ένα φιλικό, στο οποί αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί λίγο το προηγούμενο διάστημα. Η προσοχή του Πορτογάλου τεχνικού θα είναι στραμμένη στον Μπρούνο Γκασπάρ, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. 

Ο Πορτογάλος μπακ φέρεται να έχει φτάσει πλέον στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και το μόνο που του λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός. Παράλληλα, χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Μπόμπι Αλέν, ο οποίος αποτελεί την εναλλακτική επιλογή, πίσω από τον Ζοσέ Σα. Ο Μαρτίνς θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Μπενζιά και Λοβέρα, ενώ παράλληλα θα έχει στραμμένη την προσοχή του και στους παίκτες της ομάδας Νέων, καθώς θέλει να δει την εξέλιξή τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.