Μήνυμα οργανωμένων στους παίκτες του Άρη

Οι οπαδοί της ομάδας είχαν τετ α τετ σήμερα (9/10) με τους ποδοσφαιριστές στο Νέο Ρύσιο και τους ζήτησαν να αλλάξουν άμεσα την κατάσταση, μετά τα δύο απανωτά αρνητικά αποτελέσματα

Τα δύο απανωτά αρνητικά εντός έδρας αποτελέσματα στους αγώνες με την ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό δημιούργησαν άσχημο κλίμα στα ενδότερα του Άρη, αλλά και αναβρασμό στους φίλους της ομάδας. Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών των “κίτρινων” επισκέφθηκε σήμερα (9/10) τους παίκτες στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου, στο Νέο Ρύσιο, και είχε τετ α τετ μαζί τους, στέλνοντας το μήνυμα ότι πρέπει αυτοί να κάνουν τα πάντα, ώστε να αντιστραφεί άμεσα η κατάσταση.
“Η μόνη απαίτηση που έχει ο κόσμος του Άρη από τους παίκτες είναι να προσπαθούν και να δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο”, είπαν αρχικά οι οπαδοί. Και συνέχισαν: “Παρά τον αποκλεισμό από την Μόλντε, ο κόσμος ήταν περήφανος και χαρούμενος μόνο και μόνο για την προσπάθεια που δείξατε στο παιχνίδι και επειδή είδε ότι τα δώσατε όλα με την ψυχή σας”.
Με αφορμή την έλευση του νέου προπονητή, οι οπαδοί της ομάδας είπαν στους παίκτες: “Θα έρθει ένας καινούριος προπονητής και πρέπει όλοι να δείξετε του ότι είστε μία οικογένεια και όποια λάθη και αν γίνανε, είστε διατεθειμένοι να τα αλλάξετε”.
Στο διά ταύτα, τόνισαν: “Λειτουργήστε σαν ομάδα, σαν μία οικογένεια, σαν μια γροθιά. Βγάλτε ψυχή, δώστε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος θα είναι μαζί σας. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι άνεργοι ή δουλεύουν για ελάχιστα ευρώ τον μήνα και η μόνη τους χαρά είναι να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο να σας δούνε”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.