Τερζής: “Υπάρχει συμφωνία με Ένινγκ” (video)

Ο Έλληνας τεχνικός επιβεβαίωσε μετά το φιλικό του Άρη με τον Απόλλωνα Λάρισας ότι οι "κίτρινοι" έχουν συμφωνήσει με τον Γερμανό προπονητή και μένουν οι ανακοινώσεις.

Διά στόματος Τόλη Τερζή ήρθε η πρώτη επιβεβαίωση από τους ανθρώπους των “κίτρινων” ότι ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον Μίκαελ Ένινγκ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Έλληνας προπονητής, μιλώντας στη NOVA αμέσως μετά το σημερινό (9/10) φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας στον Εύοσμο, τόνισε ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, με τον ίδιο να συνεχίζει σε θέση βοηθού, και μένουν οι ανακοινώσεις για να μπει κι επίσημα σε λειτουργία το πρότζεκτ.
Αρχικά, σχολίασε ο Τερζής για το παιχνίδι: «Θέλαμε να δώσουμε 90 λεπτά στα παιδιά που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα, ώστε να πάρουν ρυθμό και να είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν στο παιχνίδι με την Ξάνθη».
Για τα γκολ που πέτυχαν οι Αργεντίνοι, Τόνσο και Μαντσίνι, και πόσο αυτά τους βοηθούν να ανέβουν ψυχολογικά, τόνισε: «Ειδικά για τον Μαντσίνι, που ήρθε τελευταίος στην ομάδα και προσαρμόζεται, το γκολ που πέτυχε ήταν ό,τι καλύτερο. Και για τον Τόνσο, όμως, ήταν καλό που σκόραρε, γιατί τελευταία ήταν πεσμένος».
Για την ευκαιρία που έδωσε στους νέους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, είπε: «Αυτά τα παιδιά τα γνωρίζω πολύ καλά. Κάνουν καθημερινά προπόνηση μαζί μας. Μέχρι σήμερα έχουμε ανεβάσει 12-13 παιδιά και προπονούνται κατά διαστήματα με την πρώτη ομάδα. Πρέπει να τα στηρίξουμε, γιατί είναι το μέλλον».
Κι όταν τέθηκε η ερώτηση αν ο Μίκαελ Ένινγκ είναι ο νέος προπονητής κι ο ίδιος ο βοηθός του, απάντησε: “Ισχύουν και τα δύο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση της ομάδας. Έχουμε μιλήσει, υπάρχει συμφωνία, μόνο τα τυπικά απομένουν, αλλά μέχρι να γίνει η ανακοίνωση δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Εγώ θα μείνω, θα βρίσκομαι στο τιμ. Θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε να νιώσει άνετα και θα τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται το νέο προπονητή”.
Δηκτικός ο Μπελά
Απ τη δική του πλευρά, ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Αριάν Μπελά, δήλωσε στη NOVA μετά το φιλικό: “Είναι τιμή μας που παίξαμε με τον Άρη. Φέτος παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, με πολλές ευκαιρίες και καλή κυκλοφορία της μπάλας”.
Και πρόσθεσε: “Προσπαθήσαμε να παίξουμε και εμείς ποδόσφαιρο, να μην πάμε σε καταστροφικό παιχνίδι, μόνο να απομακρύνουμε την μπάλα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Δεχθήκαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από λάθη δικά μας, αλλά στο μεταξύ είχαμε καταφέρει να ξαναμπούμε στο παιχνίδι με την ισοφάριση”.
Για να καταλήξει: “Ευχαριστώ τους παίκτες για την πορεία μας την περασμένη περίοδο, παρά τα οικονομικά προβλήματα. Τα παιδιά πάντα δίνουν την ψυχή τους, και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, κόντρα στα προβλήματα, και μας δίνουν όλοι συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις μας. Είμαστε όλοι καλά και είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα.
Στόχος για τη σεζόν αυτή είναι να παίζουμε καλά, με παίκτες κάτω των 23 ετών, λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών. Το καλό είναι ότι ακούνε τις εντολές τις δικές μας, αλλά και των μεγαλύτερων σε ηλικία παικτών”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.