Αργεντίνικο τάνγκο ο Άρης στον Εύοσμο! (vid)

Με δύο γκολ του Τόνσο κι ένα του Μαντσίνι οι "κίτρινοι" έφτασαν σήμερα (9/10) σε φιλική νίκη, με σκορ 3-1, απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα

Τη σφραγίδα των Αργεντίνων μεσοεπιθετικών, Μάρτιν Τόνσο και Ντάνιελ Μαντσίνι, φέρει η σημερινή (9/10) φιλική νίκη του Άρη στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα, στον Εύοσμο, επί του Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 3-1. Ο πρώτος πέτυχε δύο γκολ, ενώ ο δεύτερος γενικώς είχε καλή απόδοση κι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με το τέρμα που σημείωσε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Τόλης Τερζής, στο τελευταίο ίσως παιχνίδι του στον πάγκο του Άρη ως πρώτος προπονητής, άφησε όλους τους βασικούς εκτός ενδεκάδας. Έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους είχαν λιγότερο ως τώρα στα παιχνίδια πρωταθλήματος, καθώς και επιλεκτικά σε κάποιους από τους νεαρούς της ομάδας. Σημειώνουμε ότι χρόνο πήρε και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και την εγχείριση στην οποία είχε υποβληθεί τον περασμένο Φεβρουάριο.
Ο Έλληνας τεχνικός έβαλε στη θέση “1” τον δεύτερο (πλέον, μετά τον τραυματισμό του Κουέστα) τερματοφύλακα, τον Τσιλιγγίρη, με τον Κωνσταντινίδη δεξιά και τον Μενέντεθ αριστερά. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Δεληζήσης και Σόουζα. Στη μεσαία γραμμή τοποθετήθηκαν ως αμυντικοί μέσοι οι Ντουάρτε και Αμπού Μπα, με τους Μαντσίνι, Τόνσο, Μαρτίνες πίσω από τον Διαμαντόπουλο.
Οι “κίτρινοι” στο πρώτο ημίχρονο παρουσίασαν και πάλι προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία, με αποτέλεσμα ο Απόλλων να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος σε αρκετές φάσεις. Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε κυρίως τα λάθη του αντιπάλου του κι έτσι βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Ο Τόνσο βρήκε ξανά δίχτυα σε αυτό το γήπεδο, όπως και στο φιλικό με τον Αγροτικό στην πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος, όπου επίσης είχε πετύχει δύο γκολ. Ο Αργεντίνος σκόραρε στο 7ο (πλασέ), σε μια φάση που δημιούργησε ο Μαντσίνι, κι έκανε το 2-1 στο 32ο και πάλι με πλασέ.
Στο 11ο ο Μαρτίνες δεν μπόρεσε να διώξει σωστά την μπάλα στην άμυνα του Άρη, με τον Ναζίμ να εκμεταλλεύεται τη σέντρα και να ισοφαρίζει με κεφαλιά σε 1-1.
Στο 12ο είχε καλό σουτ ο Τασιούλης από το ύψος της μεγάλης περιοχής, που πέρασε άουτ. Στο
20ό νέα προσπάθεια του Απόλλωνα, με το σουτ του Σάντος, να φεύγει εκτός εστίας του Άρη και στο
27ο είχαν δοκάρι οι Θεσσαλοί σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Νύκταρη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τερζής δεν έκανε πολλές αλλαγές για τον Άρη. Χαρακτηριστικό του μέρους αυτού είναι ότι δεν υπήρχε καλός ρυθμός στο παιχνίδι και οι καλές στιγμές γενικώς ήταν λίγες. Ξεχώρισε κυρίως ο Μαντσίνι, ο οποίος είχε διάθεση και συμμετείχε πολύ στο παιχνίδι της ομάδας του. Στο 90ό, δε, με εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος, έκανε το τελικό 3-1. Νωρίτερα, στο 87ο, είχε εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το 62΄βγήκε από το παιχνίδι ο Διαμαντόπουλος και πέρασε φορ ο Τόνσο.
Διαιτητής ήταν ο κ. Αγγελάκης.
Άρης (Τόλης Τερζής): Τσιλιγγίρης, Κωνσταντινίδης, Μενέντεθ, Σόουζα, Δεληζήσης, Αμπού Μπα, Ντουάρτε (80′ Μαρμαρίδης), Μαντσίνι, Τόνσο, Μαρτίνες (84′ Τσαγκαλίδης), Διαμαντόπουλος (62′ Μπακούτσης)
Απόλλων Λάρισας (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Τασιούλης, Χατζής, Σκούπρα, Σάντος (85′ Καρίκι), Μπαστακός (79′ Σιφναίος), Νύκταρης (60′ Νούσιος), Ναζίμ, Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Κωστούλας (46’Μπιμάι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.