Κοντά στην Κ19 ο Νικοπολίδης, επιστρέφει και ο Πάντος

Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι τεχνικός διευθυντής και προπονητής της Κ19 με βοηθό τον Τάσο Πάντο. Οι ανακοινώσεις θα έρθουν μετά την Κυριακή.
Δημοσίευση: 09/10/2019 - 17:01
Μετά την απομάκρυνση του Ρικάρντο Πέρες και του επιτελείου του από την τεχνική ηγεσία της Κ19 του Ολυμπιακού, η διοίκηση της ΠΑΕ προχώρησε σε επαφές με τον Αντώνη Νικοπολίδη, με τον οποίο έδωσε τα χέρια για την επιστροφή του στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας του Πειραιά. 

Όπως γίνεται γνωστό, ο Νικοπολίδης θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Ολυμπιακού και προπονητής της Κ19, ενώ μετά από εισήγηση του ιδίου, ο Τάσος Πάντος επιστρέφει ως βοηθός του.

Η απομάκρυνση του Πέρες και η επιστροφή του Νικοπολίδη στο σύλλογο και συγκεκριμένα στην ακαδημία, έχουν να κάνουν με την αναδιοργάνωση του τμήματος, καθώς ο Αντώνης Πίκουλας αναλαμβάνει γενικός διευθυντής στο οργανόγραμμα της ακαδημίας.  

Πάντως η οριστική ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών θα έρθει μετά την Κυριακή, καθώς υπάρχουν συζητήσεις για τους τελικούς ρόλους του οργανογράμματος της ακαδημίας.