Κοντά στην Κ19 ο Νικοπολίδης, επιστρέφει και ο Πάντος

Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι τεχνικός διευθυντής και προπονητής της Κ19 με βοηθό τον Τάσο Πάντο. Οι ανακοινώσεις θα έρθουν μετά την Κυριακή.

Μετά την απομάκρυνση του Ρικάρντο Πέρες και του επιτελείου του από την τεχνική ηγεσία της Κ19 του Ολυμπιακού, η διοίκηση της ΠΑΕ προχώρησε σε επαφές με τον Αντώνη Νικοπολίδη, με τον οποίο έδωσε τα χέρια για την επιστροφή του στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας του Πειραιά. 

Όπως γίνεται γνωστό, ο Νικοπολίδης θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Ολυμπιακού και προπονητής της Κ19, ενώ μετά από εισήγηση του ιδίου, ο Τάσος Πάντος επιστρέφει ως βοηθός του.

Η απομάκρυνση του Πέρες και η επιστροφή του Νικοπολίδη στο σύλλογο και συγκεκριμένα στην ακαδημία, έχουν να κάνουν με την αναδιοργάνωση του τμήματος, καθώς ο Αντώνης Πίκουλας αναλαμβάνει γενικός διευθυντής στο οργανόγραμμα της ακαδημίας.  

Πάντως η οριστική ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών θα έρθει μετά την Κυριακή, καθώς υπάρχουν συζητήσεις για τους τελικούς ρόλους του οργανογράμματος της ακαδημίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.