Nova: “Άλλο η τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων και άλλο το VAR”

Τι σχολιάζουν στελέχη της Nova γύρω από σημερινό δημοσίευμα αθλητικού site, που εμπλέκει Nova, ΕΠΟ και VAR.

Στελέχη της Nova σχολιάζοντας σημερινό δημοσίευμα αθλητικού site περί πρότασης της ΕΠΟ στους τηλεοπτικούς μεταδότες του πρωταθλήματος «… ώστε τη στιγμή του ελέγχου του VAR, να μην δείχνουν τις πλάτες των διαιτητών που είναι μέσα στο δωμάτιο, αλλά να δείχνουν τι βλέπουν οι ίδιοι εκείνη τη στιγμή» ξεκαθάριζαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα εξής:

1. Ουδέποτε η  Nova έχει λάβει σχετικό αίτημα από την ΕΠΟ.

2. Αποκλειστικά αρμόδια για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων προς όφελος των συνδρομητών και των φιλάθλων είναι η ίδια η Nova. 

3. Η Nova έχει γραπτώς προτείνει στην ΕΠΟ από τις 13/09/2019 την πλήρη απεμπλοκή της από τη λειτουργία του VAR με στόχο να σταματήσει όλη η παραφιλολογία σχετικά με τις υποτιθέμενες ευθύνες της συνδρομητικής πλατφόρμας στην ομαλή λειτουργία του VAR, χωρίς να έχει λάβει κάποια απάντηση από την ΕΠΟ. 

Τα ίδια στελέχη υπενθύμιζαν ότι η Nova παράγει το τηλεοπτικό σήμα σύμφωνα με τις πλέον εξελιγμένες διεθνείς τεχνικές προδιαγραφές για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου. Η Nova δεν έχει καμία ανάμειξη στη λειτουργία του VAR, εκτός από την παροχή στην ομάδα του VAR του πρωτογενούς υλικού όλων των καμερών, που χρησιμοποιεί για την τηλεοπτική κάλυψη ενός αγώνα. 

Οποιαδήποτε ανάμειξη της συνδρομητικής μας πλατφόρμας σε κριτικές για τη λειτουργία του VAR και τις διαιτητικές αποφάσεις, έχουν ως στόχο να πλήξουν το κύρος και την αξιοπιστία της και η εταιρεία μας θα προστατεύσει τα συμφέροντα της με κάθε νόμιμο τρόπο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.