Παπαβασιλείου: "Πληρώσαμε ένα κακό δεκάλεπτο. Κακή απόφαση να ακυρωθεί το γκολ μας" (video)

Ο προπονητής του Πανιωνίου Νίκι Παπαβασιλείου, στάθηκε στην φάση του ακυρωθέντος γκολ της ομάδας του, στο κακό δεκάλεπτο του Πανιωνίου αλλά και στην ποιότητα του ΟΦΗ. Ο Γιώργος Σίμος στάθηκε στα δύο σημεία που ήταν καλύτερη η ομάδα του.
Δημοσίευση: 06/10/2019 - 21:49
Videos που αξιζει να δείτε
Ο προπονητής του Πανιωνίου Νίκκι Παπαβασιλείου, τόνισε πως ήξερε τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ, τον οποίο χαρακτήρισε πολύ καλό στην έδρα του και στάθηκε στο κακό δεκάλεπτο που έκανε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο θεωρεί πως κόστισε στους "κυανέρυθρους". Επίσης αναφέρθηκε στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας του με χρήση VAR. 
Ο Παπαβασιλείου, τόνισε πως θα είναι έκπληξη γι΄αυτόν  αν ο ΟΦΗ δεν κάνει μια καλή σεζόν.

Από την πλευρά του ΟΦΗ, ο Γιώργος Σίμος, δήλωσε περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του, και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θέλει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο για να χαίρεται ποδόσφαιρο ο κόσμος που παρακολουθεί τους κρητικούς.
Ο Έλληνας προπονητής σχετικά με το ματς επεσήμανε πως ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο παίρνοντας καλύτερες θέσεις στο επιθετικό τρίτο αλλά ήταν περισσότερο έτοιμος στις αμυντικές μεταβάσεις.