Με το Novasports.gr στον Βόλο

Παρακολουθείστε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο, για την έκτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (15:00 Novasports1HD).

Παρακολουθείστε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο, για την έκτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (15:00 Novasports1HD). Επίσης, δείτε στις 16:15 το pre game της αναμέτρησης της Τρίπολης, ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ, ενώ στις 17:15 ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη του αγώνα. Στις 19:25 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το post game της αναμέτρησης, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλο το ρεπορτάζ.

Επίσης, στις 18:00 θα μεταδοθεί από τη Web TV του Novasports.gr το pre game του αγώνα Άρης-Ολυμπιακός. Στις 19:30 ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη της αναμέτρησης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ενώ στις 21:40 θα ακολουθήσει το post game, με τις δηλώσεις και το τρίτο ημίχρονο του ματς. 

Στις 17:15 μπορείτε να ακούσετε σε ηχητική μετάδοση και τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο από το γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”. 

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος την Κυριακή. Στις 15:00 ο Βόλος θα υποδεχτεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση με πέντε βαθμούς. Ο βόλος προέρχεται από την εκτός έδρα ήττα 3-1 από την Ξάνθη, ενώ ο Ατρόμητος από την εντός έδρας νίκη 2-0 επί του Παναιτωλικού. 

Στις 17:15 ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίζει στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” τον Πανιώνιο. Οι Κρητικοί είχαν επικρατήσει 3-1 του Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε ηττηθεί 1-0 από τον Παναθηναϊκό, εντός έδρας. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος βρίσκεται στη 14η θέση με -2 βαθμούς.

Την ίδια ώρα (17:15), ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” τον ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες είχαν ηττηθεί 3-1 από τον ΟΦΗ εκτός έδρας, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε αναδειχτεί ισόπαλος 2-2 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με έντεκα βαθμούς.

Τέλος, στις 19:30 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του “Κλεάνθης Βικελίδης” ανάμεσα στον Άρη και στον Ολυμπιακό. Οι “κίτρινοι” προέρχονται από την εντός έδρας ήττα 3-2 από την ΑΕΛ, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” από την εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Λαμίας. Ο Άρης βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος με 13 βαθμούς. 

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής: 

Σάββατο 5 Οκτωβρίου
Παναθηναϊκός-ΑΟ Ξάνθη 0-1
ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0

Κυριακή 6 Οκτωβρίου
Βόλος ΝΠΣ-Ατρόμητος (15:00 Novasports1HD)
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (17:15 Novasports2HD)
ΟΦΗ-Πανιώνιος (17:15 Novasports3HD)
Άρης-Ολυμπιακός (19:30 Novasports1HD)

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου
ΠΑΣ Λαμία-Παναιτωλικός (20:00)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.