Με την γνωστή συνταγή

Όπως με τον Αστέρα έτσι κι απόψε απέναντι στον Πανιώνιο, ο ΟΦΗ βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ προτού μετατρέψει το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο (4-1). Δύο γκολ ο Σεμέδο, άλλη μία σπουδαία εμφάνιση από τον Τσιλιανίδη.

Όπως με τον Αστέρα έτσι κι απόψε απέναντι στον Πανιώνιο, ο ΟΦΗ βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ προτού μετατρέψει το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο (4-1). Δύο γκολ ο Σεμέδο, άλλη μία σπουδαία εμφάνιση από τον Τσιλιανίδη.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Ο φετινός ΟΦΗ δεν είναι απλώς μια ομάδα με υγεία μέσα κι έξω από το χορτάρι, που έχει ως πρώτο στόχο να παίζει όμορφο και θεαματικό ποδόσφαιρο. Είναι ένα ομοιογενές και ιδιαίτερα ανθεκτικό σύνολο, που ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει, ακόμα κι αν τα πράγματα πάνε… στραβά κι ανάποδα στο ξεκίνημα.
Οι κρητικοί χρειάστηκαν μία επιβλητική ανατροπή απέναντι στον Αστέρα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και το ίδιο ακριβώς συνέβη απόψε απέναντι στον σοβαρό και ανταγωνιστικό Πανιώνιο (4-1). Όταν μία τέτοια ομάδα φεύγει με τέσσερα γκολ παθητικό από το γήπεδο, τότε είναι σαφές ότι εκείνη που τα πέτυχε ήταν για να την πιεις στο ποτήρι.

Το 1-0 ήρθε νωρίς για τους νεοσμυρνιώτες, με τον Αραμπούλι να ολοκληρώνει ιδανικά την κόντρα επίθεση της ομάδας του. Ο ΟΦΗ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια πριν τελειώσει το ημίχρονο με τον Σεμέδο (31’) και στα επόμενα 45 λεπτά ήταν πραγματικά απολαυστικός.

Ο Νέιρα πέτυχε το 2-1 (55’) έπειτα από ομαδική προσπάθεια που συνδύαζε φαντασία και ακρίβεια εκτέλεσης, ο Τσιλιανίδης σκόραρε για το 3-1 (71’) βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα μίας ακόμα σπουδαίας ατομικής εμφάνισης, ενώ το τελικό σκορ έγραψε ο Σεμέδο, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΟΦΗ
: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (77′ Κουτρουμπής), Σακόρ, Νέιρα (85′ Στάικος), Τσιλιανίδης, Ναμπί (83′ Μάνος), Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο. 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Παπαγεωργίου (79′ Δούμτσιος), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (86′ Μασούρας), Παπανικολάου, Τσιλούλης (59′ Καμαρά), Μιλόγεβιτς, Αραμπούλι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.