Η απόλυτη ανατροπή! (video)

Ο Ατρόμητος έφυγε νικητής με 3-2 από τον Βόλο παρ' ότι βρέθηκε πίσω με 2-0 στο 36'. Βραβεύτηκε πριν τη σέντρα ο Ούμπιδες.

Ο Ατρόμητος έφυγε νικητής με 3-2 από τον Βόλο παρ’ ότι βρέθηκε πίσω με 2-0 στο 36′. Βραβεύτηκε πριν τη σέντρα ο Ούμπιδες. 

Περίπου 10 λεπτά πριν από το φινάλε του ημιχρόνου, ο Ατρόμητος βρισκόταν στριμωγμένος στα σχοινιά από τον γεμάτο νεύρο και ορμή Βόλο (2-0, με πρωταγωνιστή τον ασταμάτητο Τόρες) και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει με… νοκ άουτ. Οι Περιστεριώτες ωστόσο όχι μόνο κατάφεραν να σπάσουν τον κλοιό πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, αλλά έφυγαν από την Μαγνησία με ένα ηρωικό «διπλό» (3-2), που ήρθε χάρη στη μεγαλύτερη ανατροπή που έχουμε δει ως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Τόρες κατάφερε να πετύχει, μόλις μέσα σε ένα μισάωρο, ένα γκολ για… φίλημα κι ένα γκολ για… Όσκαρ. Το πρώτο μόλις στο 7’, όταν «χάιδεψε» τη μπάλα έξω από την περιοχή στρώνοντάς την στο αριστερό, για να εκτελέσει με δύναμη και ακρίβεια. Με το δεύτερο, στο 36’, υποχρέωσε άπαντες στο στάδιο του Βόλου να σηκωθούν όρθιοι για να τον αποθεώσουν.

Πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της ομάδας του, πραγματοποίησε μια ανεπανάληπτη κούρσα 70 μέτρων, κατά την διάρκεια της οποίας νίκησε τέσσερις αντιπάλους και νίκησε με άνεση τον Μανδά στο τετ-α-τετ, βάζοντας από νωρίς ισχυρή υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς.

Όλα αυτά ωστόσο δεν ήταν αρκετά για να κάμψουν την αντίσταση των παικτών του Γιάννη Αναστασίου. Την σπίθα άναψε ο Ανδρούτσος, μόλις τρία λεπτά έπειτα από το 2-0 του Βόλου, με πανέμορφη ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή (39’). Χωρίς μια τόσο γρήγορη αντίδραση, τα πράγματα ίσως να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ατρόμητος πήγε στα αποδυτήρια έχοντας κατευνάσει πλήρως την ορμή των γηπεδούχων. Έπειτα από υπόδειξη μέσω VAR, ο Μανούσος σημάδεψε σωστά από το σημείο του πέναλτι, γράφοντας το 2-2.

Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα της αναμέτρησης στα 15 λεπτά που ακολούθησαν ήταν δυσανάλογη της αρχικής. Ήρθε όμως στο 63’ το γκολ του Γιακουμάκη, με το οποίο ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος την απόλυτη ανατροπή, για να βάλει φωτιά στον Βόλο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να ξαναβάλουν μπροστά τις μηχανές, αφενός όμως είχαν καταναλώσει μπόλικη ενέργεια και δεν είχαν τις λύσεις από τον πάγκο, αφετέρου ήταν εξαιρετική η αμυντική λειτουργία του Ατρόμητου.

Βόλος: Γκαραβέλης, Λυράτζης, Δημόπουλος (45+1′ Διαμαντής), Μπασόνγκ, Φερράρι, Τσοκάνης, Ατιγιάτ (58′ Γέντρισεκ), Τόρες, Μπαλογιάννης, Μουνίθ (66′ Μυστακίδης), Μάντζης.

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μπαένα, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Ρόσα (66′ Ουγκράι), Γιακουμάκης (86′ Ενσικουλού), Μανούσος (73′ Γκάλο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.