Ατομικό ο Βέλλιος, αμφίβολος για το ματς με τον Βόλο

Με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Απόστολου Βέλλιου που έκανε ατομικό, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Βόλο.

Ο Ατρόμητος δοκιμάζεται εκτός έδρας την Κυριακή, με αντίπαλο τον Βόλο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ1. 
Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου συνεχίζει την προετοιμασία της για την συγκεκριμένη αναμέτρηση με μοναδικό πρόβλημα τον Απόστολο Βέλλιο. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Περιστερίου ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί την Παρασκευή ώστε να μπορεί να γνωρίζει ο Έλληνας προπονητής αν μπορεί να υπολογίζει στις πολύτιμες υπηρεσίες του. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής. 
Εν τω μεταξύ οι Αλέξανδρος Κατράνης, Σπύρος Νάτσος και Γιώργος Νταβιώτης κλήθηκαν για τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων(U21) με την αντίστοιχη της Τσεχίας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021 (10 Οκτωβρίου, Mestsky stadion – Karvina, 18:00), καθώς και για το φιλικό με την Ουκρανία 14 Οκτωβρίου, Απ. Νικολαΐδης, 15:30).
Οι Χρήστος Μανδάς και Νίκος Αθανασίου κλήθηκαν από την εθνική Νέων (U19) για τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Ουκρανία.
Τέλος χρόνο συμμετοχής πήρε στη φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων(U17) εναντίον της αντίστοιχης της Κύπρου με 3-1, ο Θανάσης Καραμάνης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.