Athens Women’s Football Summit: “Μια νέα εποχή στο ποδόσφαιρο”

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών, με την ονομασία Athens Women’s Football Summit - AthensWFS, το οποίο θα γίνει στην Αθήνα στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2019, έχει την τιμή και την χαρά να ανακοινώσει στις εργασίες του την συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών, με την ονομασία Athens Women’s Football Summit – AthensWFS, το οποίο θα γίνει στην Αθήνα στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2019, έχει την τιμή και την χαρά να ανακοινώσει στις εργασίες του την συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (www.atromitosfc.gr), αποτελεί τιμή για τις εργασίες και τους διεθνείς Ομιλητές του Συνεδρίου, οι οποίοι είναι παγκοσμίως κορυφαίες προσωπικότητες του Ποδοσφαίρου (Παίκτριες, Προπονητές, Παράγοντες,Επιστήμονες, κτλ), προέρχονται απόσημαντικές Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες, Παγκόσμιους θεσμούς του GenderEqualityαλλά και Διεθνείς Επενδυτικούς Οργανισμούς. 

Η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα εκπροσωπηθεί από την κα. Κάτια Κοξένογλου, A’ Αντιπρόεδρος και  Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ.

Το AthensWFSδιοργανώνεται από την IBF-Intelligent Business Forces (www.ibfnow.com), Διεθνής Οργανισμός για την Ανάπτυξη Επιχειρήσεων και Αθλητικών Ομάδων, με παρουσία στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Μέση Ανατολή. 

To AthensWFS(www.athenswfs.com) αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας που καταβάλει η IBFσε παγκόσμιο επίπεδο, συνδράμοντας στην προβολή και ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου Γυναικών στην Ελλάδα, στην Κύπρο και παγκοσμίως,στην ανάδειξη και προσέλκυση επενδυτικών και εμπορικών ευκαιριών, στην επίτευξη θετικών αλλαγών σε κρίσιμα ζητήματα όπωςείναιτοGenderEquality, τοLeadership καιτοInclusion, τόσο στην ζωή των Γυναικών που ασχολούνται με το Ποδόσφαιρο αλλά και ευρύτερα στον Επαγγελματικό και Κοινωνικό στίβο.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα λάβουν χώρα στον εξαιρετικό και φιλόξενο χώρο του RivieraCoast (www.rivieracoast.gr).

Invest in Women’s Football! Invest in Gender Equality, Inclusion and Commercial Opportunities! Join us at the historic inaugural AthensWFS! 16th-17th October 2019.

Πληροφορίες : www.athenswfs.com, info@athenswfs.com +30 (211) 016 8140, +1 347 535 2466.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.