Συνέχισε αήττητος ο ΠΑΟΚ, σκαρφάλωσε στην κορυφή ο Ολυμπιακός, με “200” ο Ατρόμητος (video)

Ο ΠΑΟΚ κράτησε το αήττητο σερί, ο Ολυμπιακός απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Ξάνθη "βλέπει" κορυφή ενώ ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη!

Δείτε εδώ τα γκολ των αγώνων της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ1

Παρέμεινε αήττητος ο ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας με την ΑΕΚ σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, παρέμεινε αήττητος και διεύρυνε το σερί του σε 41 ματς χωρίς να έχει ηττηθεί από καμία ομάδα!
Τελευταία φορά που έγινε αυτό για τον δικέφαλο, ήταν στις 4 Μαρτίου του 2018, όταν ο Αστέρας είχε νικήσει με 3-2 στην Τρίπολη. 

Απολαμβάνει την κορυφή!
Ο Ολυμπιακός, περίμενε το αποτέλεσμα του ντέρμπι για να ξέρει αν το βράδυ της Κυριακής θα τον βρει να βρίσκεται μόνος του στην κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» Με γκολ των Χιλάλ Σουνταντί και Ελ Αραμπί, επικράτησαν το Σάββατο της Λαμίας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και βλέποντας ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας, πλέον είναι και τυπικά μόνοι τους στην κορυφή, έχοντας πίσω τους Ξάνθη και ΠΑΟΚ με ένα και δύο βαθμούς αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός μετά από 371 μέρες επιστρέφει στην κορυφή!

Ξάνθη για…φίλημα!
Η Ξάνθη, ήθελε ν΄αποδείξει πως η ήττα από την ΑΕΛ ήταν μια κακή παρένθεση στην εξαιρετική πορεία που κάνει μέχρι στιγμής! 
Ο Κίκο Ραμίρεθ, έχει παρουσιάσει εξαιρετικό σύνολο που προσφέρει όμορφο θέαμα και επικρατώντας για την 5η αγωνιστική του μαχητικού Βόλου με 3-1 η Ξάνθη βρίσκεται μόνη της στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος! Τεσέιρα, Ουίλιαμ Ντε Αμορίμ και Ζόρνταν Φοσέ οι σκόρερ για την ακριτική ομάδα. Για τον Φοσέ, όπως και για τον Ατιγιάτ Αλάχ Γιαχία που μείωσε για τον Βόλο σε 3-1, ήταν το πρώτο τους γκολ στην Σούπερ Λιγκ.

Πρώτη νίκη από το 1993 στην έδρα του Άρη!
Η ΑΕΛ πανηγύρισε σπουδαία νίκη με ανατροπή, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επικρατώντας του Άρη με 3-2! Οι «βυσσινί», αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από 12 λεπτά με 2-0 με γκολ των Βέλεθ και Γκάμα, ανέβασαν την απόδοσή τους και με δύο γκολ του Νούνιτς και ένα του Ουάρντα πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στην έδρα του Άρη από το 1993! Στις 11  Απριλίου του 1993, η ομάδα του Χρίστο Μπόνεφ, είχε επικρατήσει με 2-1 με γκολ των Ντα Σίλβα και Προβίδα, απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Φοιρού που είχε ισοφαρίσει τότε με τον Μιλόγεβιτς. 

200 Νίκες για τον Ατρόμητο!
Ο Ατρόμητος νίκησε τον Παναιτωλικό με 2-0, χάρη σε δύο γκολ του Μανούσου, ο οποίος βοήθησε την ομάδα του να γράψει ιστορία στην Σούπερ Λιγκ1. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, πέτυχε την πρώτη φετινή της νίκη , έφτασε όμως τις 200 στην μεγάλη κατηγορία. Για να φτάσει σε αυτές χρειάστηκε 593 αγώνες για να τα καταφέρει. Παράλληλα έχει 177 ισοπαλίες και 216 ήττες. Στα παραπάνω σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες πλέι οφ.  Την πρώτη του νίκη ο Ατρόμητος την πέτυχε στις 24 Σεπτεμβρίου 1972. Ήταν η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος στην παρθενική του σεζόν στην κατηγορία και στο Περιστέρι υποδέχτηκε την Καλαμάτα. Επικράτησε 1-0 με γκολ του Κώστα Μισαηλίδη στο 33′. Η 100η ήλθε πριν από εννέα χρόνια, πάλι στο Περιστέρι, όπως και η πρώτη, αλλά όπως και η 200η. Και αυτή μήνα Σεπτέμβριο! Στις 3 Σεπτεμβρίου 2012 επικρατούσε με 1-0 του ΠΑΟΚ, χάρη σε γκολ του Νίκου Λαζαρίδη στο 78′. Ο Παναιτωλικός πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του στην μεγάλη κατηγορία. 

Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό!
Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 5η αγωνιστική για να πανηγυρίσει ο Παναθηναϊκός την πρώτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μετά από δύο ισοπαλίες επικράτησε του Πανιωνίου με 1-0 με τον Ζαχίντ να σκοράρει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα της Σούπερλιγκ1. 
Οι «κυανέρυθροι» παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την Κρήτη με αγάπη!
Ο ΟΦΗ αποτελεί ευχάριστη έκπληξη! Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα του Ηρακλείου δείχνει μέχρι στιγμής να είναι εξαιρετική. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου, νίκησε με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης παίζοντας καλό ποδόσφαιρο γι΄ακόμη μια φορά, με Φιγκεϊρέδο, Νέιρα και Σεμέδο και μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.