Παπαβασιλείου: «Δεν έχω παράπονο, να κρατήσουμε την ενότητα» (video)

O Νικόδημος Παπαβασιλείου τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του Πανιώνιου παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.
Δημοσίευση: 29/09/2019 - 21:42
Videos που αξιζει να δείτε
O Νικόδημος Παπαβασιλείου τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του Πανιώνιου παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι:

"Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τα άλλα δύο ματς που είμαι εδώ. Στα πρώτα λεπτά βάλαμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό με το πρέσινγκ και είχαμε κάποιες καλές προϋποθέσεις και να προηγηθούμε. Κόντρα στην ροή του αγώνα δεχτήκαμε ένα γκολ.
Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά, προσπάθησαν, έδωσαν τα πάντα. Είχαμε προϋποθέσεις και στις στατικές φάσεις και στις αντεπιθέσεις, μία καλύτερη απόφαση στην τελική ενέργεια θα έφερνε άλλο αποτέλεσμα. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς .Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια. Πρέπει να κρατήσουμε την ενότητα που έχουμε στα αποδυτήρια και την ψυχολογία να πηγαίνουμε για το καλύτερο σε κάθε ματς".

Για την έλλειψη δημιουργίας:

"Θα το λύσουμε μέσα από την προπόνηση και την προσπάθεια. Θέλουμε να πάρουμε το 100% από κάθε παιδί. Έχουμε και νέα παιδιά που έρχονται από πίσω, όπως ο Μιλόγεβιτς και ο Παπαανικολάου που έχουν μέλλον. Θα προσπαθήσουμε δεν έχουμε άλλη επιλογή. Συνεχίζουμε να δουλέυουμε".

Για το αν μπορούν καλύτερα οι παίκτες:

"Σίγουρα μπορούν καλύτερα και θα δουλέψουμε να γίνουμε καλύτεροι. Δεν κατηγορώ κανέναν παίκτη εγώ".

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα:

"Ο Μανιάτης ήταν το πρώτο ματς που ήταν έτοιμος να παίξει, είναι ένας ποιοτικός παίκτης, τα παιδιά στο κέντρο έχουν ποιότητα. Ο Άρσε έπαιξε σε μία θέση που την καλύτερη χρονιά του στην Ελλάδα στην Βέροια την έκανε σε εκείνη την θέση".