Ολική επαναφορά

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 50', όμως ο ΟΦΗ ανέτρεψε τα πάντα μέσα σε 15 λεπτά, με πρωταγωνιστή τον Ναμπί (δύο ασίστ), που ήρθε από τον πάγκο. Καθοριστική η αποβολή του Ιγκλέσιας στο 61'.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 50′, όμως ο ΟΦΗ ανέτρεψε τα πάντα μέσα σε 15 λεπτά, με πρωταγωνιστή τον Ναμπί (δύο ασίστ), που ήρθε από τον πάγκο. Καθοριστική η αποβολή του Ιγκλέσιας στο 61′.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

H εξέλιξη της αναμέτρησης και ο τρόπος με τον οποίο ο ΟΦΗ έφερε τα πάνω κάτω, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 50’, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι φέτος η ομάδα της Κρήτης είναι φτιαγμένη από άλλο μέταλλο. Πολύ πιο σκληρό και ανθεκτικό συγκριτικά με την περσινή χρονιά.
Σίγουρα η αποβολή του Ιγκλέσιας στο 61’ έπαιξε τον ρόλο της, με δεδομένο ότι η ομάδα της Τρίπολης δεν έμεινε απλώς με 10, αλλά έχασε τον πλέον πεπειραμένο της παίκτη. Όμως η αντίδραση των γηπεδούχων έπειτα από το όμορφο τελείωμα του Λ. Φερνάντεθ στο 50’, είχε ξεκινήσει πριν αποχωρήσει ο 35χρονος Αργεντίνος χαφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΟΦΗ έφερε το παιχνίδι στα ίσια μόλις έξι λεπτά μετά την ψυχρολουσία του 0-1, με τον Φιγκεϊρέδο να νικάει με προβολή τον Παπαδόπουλο. Έχοντας λοιπόν ήδη βρει ρυθμό, το αριθμητικό πλεονέκτημα που αποκόμισε πέντε λεπτά αργότερα του έδωσε επιπρόσθετη ώθηση.

Στη βράση λένε πως κολλάει το σίδερο και η ομάδα του Ηρακλείου εκμεταλλεύτηκε ιδανικά το μομέντουμ. Μέχρι να βρουν ισορροπία οι παίκτες του Αστέρα, κυρίως στη μεσαία γραμμή, δέχτηκαν και δεύτερο γκολ, το οποίο ήταν πραγματικό έργο τέχνης: μαγικό τακουνάκι του Ναμπί για τον Νέιρα, που ολοκλήρωσε την φάση με ντρίπλα ακριβείας σε κλειστό χώρο και άμεση εκτέλεση (2-1 στο 66’).

Προτού ξεσηκώσει τα πλήθη με την καταπληκτική του έμπευση, ο Ναμπί είχε προλάβει να δώσει την ασίστ και στο πρώτο γκολ. Όλα αυτά μέσα σε λίγο περισσότερο από 10 λεπτά, αφού ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 54’!

Κάπου εκεί, όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο με βάση την εξέλιξη των πραγμάτων, ο Αστέρας σήκωσε λευκή σημαία. Το γεγονός αυτό δεν πέρασε ανεκμετάλλευτο από τους γηπεδούχους, που δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για το 3-1, με το οποίο θα κλείδωναν τους τρεις βαθμούς. Ο σταθερότατος Παπαδόπουλος νίκησε ουκ ολίγες φορές τους παίκτες του Γιώργου Σίμου, όμως δεν κατάφερε να σταματήσει και τον Σεμέδο στο 87’.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Νάστος, Νέιρα, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο (88′ Μάνος), Βαζ (53′ Ναμπί), Μεγιάδο (71′ Κουτρουμπής), Κοροβέσης.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ, Βαλιέντε, Πασαλίδης (53′ Αντζουλάς), Καπίγια, Μουνάφο, Ριέρα (65′ Μπ. Φερνάντεθ), Λ. Φερνάντεζ (75′ Μπαράλες), Μ. Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.