Με το Novasports.gr στο “Γεντί Κουλέ”

Παρακολουθείστε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης για την πέμπτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (15:00 Novasports1HD).

Παρακολουθείστε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης για την πέμπτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (15:00 Novasports1HD).

Επίσης, δείτε στις 16:15 το pre game του αγώνα της Νέας Σμύρνης, μεταξύ του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού, ενώ στις 17:15 ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στις 19:15 θα ακολουθήσει το post game του ματς των δυο ομάδων.

Στις 17:30 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το pre game του ντέρμπι των “Δικεφάλων” στο ΟΑΚΑ, ενώ στις 19:30 θα μπορέσετε να ακούσετε την εξέλιξη του ματς, σε ηχητική μετάδοση. Στις 21:40 θα ξεκινήσει το post game, με όλο το ρεπορτάζ από το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης. 

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Στις 15:00, ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Κρητικοί προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Βόλο, ενώ οι Αρκάδες από την εντός έδρας νίκη 2-1 επί του Ατρομήτου. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με τρεις βαθμούς.

Στις 17:00 η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει στα Πηγάδια τον Βόλο. Οι Ακρίτες προέρχονται από την ήττα 3-0 από την ΑΕΛ, εκτός έδρας, ενώ οι Βολιώτες είχαν επικρατήσει 1-0 του ΟΦΗ εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση, επίσης με εννέα βαθμούς.

Στις 17:15 ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει στη Νέα Σμύρνη τον Παναθηναϊκό. Οι “κυανέρυθροι” είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι 1-1 με τη Λαμία εκτός έδρας στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ οι “πράσινοι” είχαν παραχωρήσει ισοπαλία με το ίδιο σκορ (1-1) στον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι των “αιωνίων” στο ΟΑΚΑ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (14η) με -2 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με δυο βαθμούς.

Τέλος, στις 19:30 θα διεξαχθεί το ντέρμπι των “Δικεφάλων” στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ. Η Ένωση προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη 1-0 επί του Παναιτωλικού, ενώ ο “Δικέφαλος” του Βορρά είχε αναδειχτεί ισόπαλος 2-2 με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς, ενώ οι “ασπρόμαυροι” βρίσκονται στη δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής:

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Άρης-ΑΕΛ 2-3
Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Λαμία 2-0

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (15:00 Novasports1HD)
ΑΟ Ξάνθη-Βόλος ΝΠΣ (17:00)
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (17:15 Novasports2HD)
ΑΕΚ-ΠΑΟκ (19:30 Novasports1HD) 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.