Ξάνθη: Ατομικό ο Μαλεζάς, θεραπεία ο Φασίδης

Συνεχίστηκε η προετοιμασία της θρακικής ομάδα για το επόμενο παιχνίδι που είναι και πάλι εκτός έδρας, με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο.

Ο Στέλιος Μαλεζάς που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Ξάνθης με την ΑΕΚ και ο Βασίλης Φασίδης είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κίκο Ραμίρεθ στην προετοιμασία της θρακικής ομάδας για το επόμενο παιχνίδι, και πάλι εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. 

Η επίσημη ενημέρωση της Ξάνθης έχει ως εξής: 

“Την Δευτέρα επέστρεψε στην βάση της η Xanthi FC μετά την πετυχημένη πρεμιέρα και τους τρεις πρώτους βαθμούς στη Super League 1.

Το 1-2 επί της ΑΕΚ και η πρώτη νίκη στην έδρα αυτού του αντιπάλου, ανήκουν στο παρελθόν για τον Κίκο Ραμίρεθ, τους συνεργάτες και τους παίκτες του, που από το πρωινό της Τρίτης εστιάζουν την προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι.

Στην 2η αγωνιστική, το πρόγραμμα της ξανθιώτικης ομάδας περιλαμβάνει και πάλι εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το Σάββατο στις 19:00. 

Στην προπόνηση της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Κυριακής ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι το κανονικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μαλεζάς που έχει αιμάτωμα στον δικέφαλο, ενώ ο θεραπεία ακολούθησε ο Φασίδης.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με πρωινές προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή όταν και θα αναχωρήσει η αποστολή για το Αγρίνιο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.