Μπλαχίν: «ΠΑΟΚ; Δεν πάω Βαρκελώνη ή Μαδρίτη; Όχι; Λυπάμαι πολύ …» (pic)

Ο 66χρονος Ουκρανός τεχνικός ξεκαθάρισε πλήρως το όλο θέμα που προέκυψε με τον ΠΑΟΚ.

Μετά τα όσα γράφτηκαν από την Ουκρανία για τον Όλεγκ Μπλαχίν και τον ΠΑΟΚ και τα οποία – μάλιστα – προσπάθησαν εκ νέου να ενισχύσουν σήμερα με νέα δημοσιεύματα ήρθε ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να δώσει απαντήσεις.

Ο ίδιος ο 66χρονος – πλέον – τεχνικός μίλησε για το ευφάνταστο σενάριο λέγοντας με αρκετή δόση χιούμορ: «Και οι δημοσιογράφοι που έγραψαν για τον ΠΑΟΚ δεν ανακοίνωσαν ότι μπορώ να φεύγω για Ρεάλ ή Βαρκελώνη; Όχι; Λυπάμαι πολύ».

Σε νέα ερώτηση για το … στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις επανήλθε δριμύτερος: «Με ποιον; (γέλια). Με τον ΠΑΟΚ; Δεν έχω ιδέα γι ‘αυτό ακόμα». Εν συνεχεία ρωτήθηκε αν δηλαδή όλο αυτό είναι ένα ψέμα απαντώντας ξεκάθαρα: «Φυσικά και είναι ψέματα. Δεν ξέρω καν από πού προέρχονται αυτές οι πληροφορίες. Διάβασα ότι μπορώ ν’ αναλάβω στον ΠΑΟΚ και άρχισα να γελάω. Οι δημοσιογράφοι έγραψαν ότι έμαθαν από κοντινές πηγές. Και ποια είναι αυτή η στενή πηγή; Σύζυγος ή μπορεί να είναι παιδιά; Καμία αλλά έγραψαν διάφορα όμορφα (γέλια) ».
Και η συζήτηση ολοκληρώθηκε με το αν έχει λάβει γενικώς προτάσεις συνεργασίας αυτόν τον καιρό: «Προτάσεις υπήρξαν, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δε με απασχόλησαν πραγματικά. Δεν μου ταιριάζουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.