Τα είπε με τους παίκτες ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να είναι συζήτησε για πάνω από δυο ώρες με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τους τονώσει την ψυχολογία και να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στην αναμέτρηση με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να είναι συζήτησε για πάνω από δυο ώρες με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τους τονώσει την ψυχολογία και να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στην αναμέτρηση με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Έλληνας τεχνικός συνάντησε τους ποδοσφαιριστές του σχεδόν πάνω από δυο ώρες, πριν την έναρξη της προπόνησης και συζήτησε μαζί τους όλα τα αγωνιστικά θέματα, που παρουσιάστηκαν στα ματς με τη Λαμία και τον ΟΦΗ. Τα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί δε διέρρευσαν και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στην επικείμενη αναμέτρηση με τους “κίτρινους”, όπου το “τριφύλλι” θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

Την ίδια στιγμή, οι “πράσινοι” περιμένουν εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του Φαούστο Τιένζα Νούνιες, ο οποίος θα κληθεί να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή των “πράσινων”. Ο 29χρονος Ισπανός μέσος δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης με τον Άρη και θα μπει τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις του “τριφυλλιού”. Θεωρείται δύσκολο να είναι έτοιμος και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς πρώτα θα πρέπει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.