Ετοιμάζει τον Αβραάμ εν όψει Βόλου

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Βόλο για το πρωτάθλημα, την ίδια στιγμή που ο Ρούμπεν Σεμέδο φαίνεται να προλαβαίνει το ματς με την Τότεναμ.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Βόλο για το πρωτάθλημα, την ίδια στιγμή που ο Ρούμπεν Σεμέδο φαίνεται να προλαβαίνει το ματς με την Τότεναμ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να καταλήγει στην περίπτωση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί στο πλευρό του Σισέ στο συγκεκριμένο ματς. Ο Μεριά, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα, αναμένεται να πάρει ανάσες στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να αγωνιστεί στα ματς με την Τότεναμ και τον Παναθηναϊκό. Σε αυτά τα ματς αναμένεται να αγωνιστεί και ο Σεμέδο, καθώς η αποθεραπεία του κεντρικού αμυντικού των “ερυθρολεύκων” πηγαίνει πολύ καλά και όλα δείχνουν πως θα τεθεί τελικά στη διάθεση του Μαρτίνς, τις προσεχείς ημέρες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.