Οι κάμερες ενόχλησαν τον Ιβάν Σαββίδη (video)

Πριν την συνάντηση Αυγενάκη-Σαββίδη δημιουργήθηκε ένταση, αλλά ο λόγος ήταν η παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων

Την περασμένη Πέμπτη, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για προγραμματισμένες συναντήσεις με εκπροσώπους όλων των ομάδων.

Η πρώτη από αυτές ήταν με τον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη για να συζητήσουν διάφορα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μια συνάντηση που είχε γνωστοποιηθεί μέσω του γραφείου Τύπου της Γ.Γ.Α.

Πριν από μερικές ώρες δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που έδειχνε τον Ιβάν Σαββίδη να μιλά έντονα και να κάνει διάφορες κινήσεις προς το μέρος του Λευτέρη Αυγενάκη. 

Ωστόσο οι εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν ήταν μάλλον λανθασμένες, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρίνισε ότι η ενόχληση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ αφορούσε τις πολλές κάμερες που βρέθηκαν στο χώρο. 

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε συνοδεύσει νωρίτερα την αποστολή του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, όπως συνηθίζει. Μετά επέστρεψε στο ξενοδοχείο για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αυγενάκη. 

Εκεί ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αντιλήφθηκε την παρουσία δημοσιογράφων και καμερών που βρέθηκαν εκεί χωρίς να έχουν κληθεί από τον Υφυπουργό ή την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Η παρουσία τους προκάλεσε την αντίδρασή του Ιβάν Σαββίδη, καθώς αυτή η συνάντηση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ανάμεσα στους δύο άνδρες χωρίς να δοθεί καμία περαιτέρω δημοσιότητα.

Όταν ο κ. Σαββίδης αντελήφθη πως ο χώρος είχε κατακλυστεί από κάμερες, κάτι που δεν επιθυμούσε σε καμία περίπτωση, αποχώρησε εκνευρισμένος από το σημείο της συνάντησης, κάνοντας σαφές στην πλευρά του Υφυπουργού πως επιθυμεί μια κατ΄ ιδίαν συζήτηση.

Κάτι που μεταφέρθηκε στον κ. Αυγενάκη από τον μεταφραστή του προέδρου του ΠΑΟΚ. 

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αντιλαμβανόμενος την κατάσταση, ανέμενε την αποχώρηση των καμερών από το ξενοδοχείο και στη συνέχεια συνομίλησε κανονικά με τον Ιβάν Σαββίδη.

Είναι λοιπόν, σαφές ότι οι φράσεις του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και οι κινήσεις του στο χώρο αφορούσαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τις κάμερες και σε καμία περίπτωση στον Υφυπουργό Αθλητισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.