MVP του Αστέρα ο Ριέρα

Σε ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των φιλ'αθλων της ομάδας της Τρίπολης ο Ριέρα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας στο ματς με την ΑΕΚ.

Σε ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των φιλ’αθλων της ομάδας της Τρίπολης ο Ριέρα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας στο ματς με την ΑΕΚ. Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Ο διαγωνισμός για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ στον αγώνα με την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020 ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (10/09). 

O Adrian Riera, σε σύνολο 126 ψήφων, συγκέντρωσε τις 35 και με ποσοστό 28% αναδείχθηκε ως ο BADOUNAS MVP της εβδομάδας. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ θα βραβευτεί σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. 

Θυμίζουμε ότι κάθε μήνα, μέσα από νέο διαγωνισμό που θα διεξάγεται μεταξύ των φιλάθλων στο επίσημο site του ΑΣΤΕΡΑ, θα ψηφίζεται ο BADOUNAS MVP Of The Month. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ που στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 θα έχει ψηφιστεί τις περισσότερες φορές ως ο BADOUNAS MVP του μήνα, θα αναδειχθεί ο DIAMOND BADOUNAS MVP και θα παραλάβει από την εταιρία Badounas Jewelry ένα διαμάντι 0.50 καρατίων, που θα συμβολίζει τη συμπλήρωση των 50 χρόνων της επιχείρησης.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.